Μαξίμου: ανέκδοτο Μητσοτάκη οτι θα φέρει επενδύσεις 100 δις. Ευρώ

Μαξίμου: ανέκδοτο Μητσοτάκη οτι θα φέρει επενδύσεις 100 δις. Ευρώ

Νέο πινγκ-πονγκ αντιπαράθεσης για κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία και στον απόηχο των δηλώσεν του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις επενδύσεις,  το Μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει επίθεση.
 
Κύκλοι της κυβέρνησης, σημειώνουν οτι ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε το «ανέκδοτο» από το 2014, οτι θα φέρει 100 δις ευρώ επενδύσεις για τη χώρα.
 
Αναλυτικά το σχόλιο της κυβέρνησης:
 
Ο ιεραπόστολος τον επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά. Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ. 

 

Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις.

 

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/329614-Maximoy-anekdoto-Metsotake-oti-tha-pherei-ependyseis-100-dis-Eyro ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...