Μαραντόνα: «Πείτε στον Κριστιάνο να μη λέει ασυναρτησίες, θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες»

Μαραντόνα: «Πείτε στον Κριστιάνο να μη λέει ασυναρτησίες, θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες»

Μια ακόμη απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην AS, περνώντας από κόσκινο τους Ρονάλντο και Μέσι, πριν δηλώσει σίγουρος για τις επιδόσεις του στα βραβεία της Χρυσής Μπάλας.

«Πείτε στον Ρονάλντο να σταματήσει τις ασυναρτησίες. Για εμένα οι καλύτεροι ήταν ο Ντι Στέφανο, ο Κρόιφ και ο Μέσι, αλλά ίσως μπορούσε να μπει και ο Κριστιάνο», τόνισε αρχικά, προσθέτοντας σε τι υπολείπεται ακόμη ο Μέσι, ώστε να γίνει… Μαραντόνα.

«Είναι μέσα σου δεν αγοράζεται.Ο Μέσι δε θα μπορούσε να μαζέψει 20 παίκτες και να τους δώσει κίνητρο, όπως το έκανα εγώ».

Ακολούθως ο Αργεντινός εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις περιβόητες Χρυσές Μπάλες.

«Αυτό που μου αρέσει στον Ρονάλντο είναι ότι όποτε τον χρειάζεται η ομάδα του είναι εκεί. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες από την εποχή του Κρόιφ με αυτό το χάρισμα.

Όσον αφορά την Χρυσή Μπάλα, έχει καταντήσει βαρετό αν δίνεται μόνο σε δύο παίκτες. Οι Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς και Μπαπέ ίσως την αξίζουν επίσης, αλλά παλιότερα υπήρχαν περισσότεροι διεκδικητές. Εγώ θα είχα περισσότερες και από τον Ρονάλντο και από τον Μέσι».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313794-Marantona-Peite-ston-Kristiano-na-me-leei-asynartesies-tha-eicha-perissoteres-CHryses-Mpales ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...