Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: «Είναι απίθανο να βρεθεί», λέει ερευνητής

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: «Είναι απίθανο να βρεθεί», λέει ερευνητής

Οι γονείς της μικρής δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ελπίδα ότι η κορούλα τους θα μπορούσε να βρεθεί ζωντανή.

Ένας πρώην ερευνητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ο Colin Sutton, θεωρεί ότι είναι σχεδόν απίθανο  να βρεθεί η μικρή Μαντλίν. Πιστεύει ότι το πτώμα της μικρής μπορεί να είναι σε ένα από τα 600 αρχαία πηγάδια στην Praia da Luz στην Πορτογαλία.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με την οικογένειά της στις 3 Μαΐου 2007. Ήταν 3 ετών. Οι γονείς της, Kate και Gerry McCann είχαν βγει για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο.

Ο ερευνητής εκτιμά ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί, παρά το ότι η αστυνομική επιχείρηση εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση 150.000 λιρών για άλλους έξι μήνες.

Μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Channel 7, εξήγησε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν χωρίς να υπάρχουν στοιχεία που θα επέτρεπαν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

«Είναι μια μεγάλη περιοχή με περιορισμένο πληθυσμό, θάμνους και αρχαία πηγάδια. Και υπάρχουν περιοχές που οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν για δεκαετίες. Θα μπορούσε εύκολα κανείς να κρύψει κάτι και να είναι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί».

H μόνη περίπτωση να βρεθεί, είπε, θα ήταν να μιλήσει κάποιος που ήξερε τι είχε συμβεί στη μικρή Μαντλίν. Ο καθηγητής εγκληματολογίας David Barclay υποστήριξε ότι η περιοχή κοντά στην Praia da Luz είναι «το πιο εύκολο μέρος για να κρύψεις ένα πτώμα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327609-Megale-anatrope-sten-ypothese-tes-mikres-Mantlin-Einai-apithano-na-brethei-leei-ereynetes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...