Μεγάλη τιμή για την Ναυπακτία!!!Συμμετοχή στη συνεδρίαση για την ανάπτυξη του βόλεϊ ο Άρης Αγγελόπουλος.

Ο συντοπίτης μας Άρης Αγγελόπουλος είναι  γνωστό σε όλους τους φίλους του βόλεϊ για το σεβασμό που τρέφουν όλοι στο πρόσωπο του για την προσφορά του και για τις γνώσεις του στο συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι λοιπόν ο Άρης Αγγελόπουλος συμμετείχε σε μια σημαντική συνάντηση που είχε στόχο την  ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες βόλεϊ.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ 

Ευρεία συζήτηση για θέματα ανάπτυξης του ελληνικού βόλεϊ από τα κλιμάκια μέχρι και τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6/10 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο πρώην πρόεδρος και μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Γιώργος Μελισσουργός, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Άγγελος Κυριακίδης,  το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Θανάσης Μαργαρίτης, ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος, ο Τεχνικός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κώστας Χαριτωνίδης, το μέλος της Επιτροπής εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλιεράκης και οι έμπειροι προπονητές Γιάννης Λάιος, Γιώργος Τεκτονίδης, Άρης Αγγελόπουλος και Σούλης Τουρσούγκας.

Sunantisi06.10eope1

Τα θέματα της συνάντησης, η οποία επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένους τρόπους προπόνησης στα κλιμάκια και τις μικρές εθνικές ομάδες ήταν μεταξύ άλλων:

-Τα κριτήρια επιλογής και η αξιολόγηση έργου των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών (Π.Ο.Π.).

-Η επιβράβευση δημιουργίας αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών και δημιουργίας κινήτρων για ήδη υπάρχοντα τμήματα.

-Παρακολούθηση από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και εθελοντές, έμπειρους προπονητές των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων των σωματείων για καλύτερη αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.

-Καταγραφή όλου του έμψυχου δυναμικού για την ανεύρεση ταλέντων μέσα από ενιαίο προπονητικό σχεδιασμό.

-Αξιολόγηση των σωματείων που ασχολούνται με την ανάπτυξη.

Sunantisi06.10eope

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συζήτηση που έγινε και τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία θα επεξεργαστούμε, θα κωδικοποιήσουμε και στη νέα συνάντηση, παρουσία και άλλων έμπειρων προπονητών, θα θέσουμε το χρονοδιάγραμμα των δράσεων μας από τα κλιμάκια μέχρι και τις εθνικές ομάδες», δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παρευρισκομένων στη συνάντηση:

Θανάσης Μαργαρίτης:  «Ήταν μία πολύ καλή πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας που θα ωφελήσει το ελληνικό βόλεϊ. Ήταν διερευνητική η συνάντηση , είπαμε τις απόψεις μας αναλυτικά και περιμένουμε τώρα την συνέχεια, έτσι ώστε να κατασταλάξουμε σε αποτέλεσμα που θα οδηγήσει το βόλεϊ σε άνοδο».

Κώστας Χαριτωνίδης: «Καταθέσαμε κάποιους προβληματισμούς στο τραπέζι και θεωρώ ότι θα υπάρχει συνέχεια σε αυτό που άρχισε σήμερα».

Γιάννης Λάιος: «Χρόνια είχαν να ακούσουν στην ηγεσία της Ομοσπονδίας απόψεις ανθρώπων διαφορετικές από τις δικές τους. Ακούστηκαν πολλά διαφορετικά πράγματα από όλους, αλλά ο στόχος όμως είναι ο ίδιος. Όλα είναι σωστά. Η Ομοσπονδία θα αποφασίσει πως θα πορευτεί για να αναπτύξει το βόλεϊ στην Ελλάδα».

Σούλης Τουρσούγκας: « Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση και όσοι μπορούμε, θα βοηθήσουμε για το καλό του ελληνικού βόλεϊ».

Άρης Αγγελόπουλος: «Είναι τιμή που βρεθήκαμε σήμερα στην Ομοσπονδία. Καταθέσαμε ο καθένας τον δικό του προβληματισμό για πολλά θέματα. Πιστεύω ότι θα υπάρξει συνέχεια έτσι ώστε όλοι να βελτιώσουμε το ελληνικό βόλεϊ».

Γιώργος Τεκτονίδης: «Εκφέραμε τις απόψεις μας από τις εμπειρίες που έχουμε ως προπονητές. Ήταν εποικοδομητική η συζήτηση και καλό θα είναι να προστεθούν και άλλα άτομα του χώρου για να ανταλλάξουμε απόψεις και για να βοηθήσει ο καθένας από τον τομέα του».

Sunantisi06.10eope2

.volleyball.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...