Μεγαλοοικονόμου: Με έπεισε ο Πρωθυπουργός

Μεγαλοοικονόμου: Με έπεισε ο Πρωθυπουργός

Μεγαλοοικονόμου

“Είδα ότι αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και αυτά που είπε και στο συνέδριο και παντού δεν έχουνε βάση με την έννοια ότι θα κόψω, θα κάνω, θα μειώσω, θα αυξήσω”

Η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξηγώντας την απόφασή της να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, που εγκρίθηκε χθες με 153 «ναι» δήλωσε ότι, «ψήφισα κατά συνείδηση» και «χωρίς να έχω πάρει μια γραμμή από ένα κόμμα».

«Με έπεισε ο Πρωθυπουργός, είδα ότι υπάρχει μια βάση και σκέφτηκα ότι μήπως πρέπει να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία σε ένα τελευταίο προϋπολογισμό και πρέπει να δούμε τι θα γίνει τέλος πάντων;» ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Αντίθετα, όπως είπε, «είδα ότι αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και αυτά που είπε και στο συνέδριο και παντού δεν έχουνε βάση με την έννοια ότι θα κόψω, θα κάνω, θα μειώσω, θα αυξήσω».

Ερωτηθείσα αν σκέφτεται να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής απάντησε πως «δεν έχει κατά νου τίποτα». «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου, εξακολουθώ να είμαι μοναχικός καβαλάρης ο προϋπολογισμός είναι άσχετα από τι θα κάνω στο μέλλον και ψήφισα για τον προϋπολογισμό. Από εκεί και πέρα (…) εξακολουθώ να έχω τις απόψεις μου (…) όταν ακούω κάτι θετικό θα το υποστηρίζω, όταν ακούω κάτι αρνητικό θα το καταψηφίζω» ανέφερε.

Υποστήριξε ακόμη ότι όλα τα κόμματα της είχαν κάνει προτάσεις, οπότε, όπως είπε, δεν είχε πρόβλημα να βρει στέγη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/314446-Megalooikonomoy-Me-epeise-o-Prothypoyrgos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...