Μεσολόγγι: Δεν άντεξε ο 30χρονος γιατρός από την ύπουλη γρίπη

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άσχημη ήταν η κατάληξη της υγείας του 30χρονου γιατρού ο οποίος “έφυγε” στις 4 σήμερα το απόγευμα μετά από βραχεία νοσηλεία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και χτες ο άτυχος επιστήμονας προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1 και νοσηλευόταν στην εντατική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου. Η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη και δεν τα κατάφερε σκορπίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την εξέλιξη και πολλοί εκφράζουν φόβους για την αρρώστια η οποία δεν χαρίζεται. Ο νεαρός γιατρός ήταν αθλητής και είχε γερή κράση… Αλλά δεν άντεξε.

Καλό παράδεισο να έχει το παλικάρι και κουράγιο στους οικείους του που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 11 το πρωϊ στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

 

 

Σε κωματώδη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, βρίσκεται γιατρός του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Ο νεαρός γιατρός, που έκανε στο αγροτικό του στο Αιτωλικό, είχε προσβληθεί από τη γρίπη πριν από τρεις ημέρες και λάμβανε θεραπευτική αγωγή στο σπίτι του. Σήμερα το πρωί όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου έπεσε σε κώμα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρίου. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ AIXMI-NEWS.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...