Μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου 46χρονου. Φωτο -βίντεο

20:19 Νεότερη ενημέρωση: Πρίν λίγη ώρα ,μετά από περίπου δύο ώρες υπερπροσπάθειας  από τους άντρες της Π.Υ. Ναυπάκτου ,της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και των ανδρών του Α.Τ. Ναυπάκτου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου 46χρόνου . Στο σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος άνδρας ήταν  ο διοικητής του Α.Τ. Ναυπάκτου Κ. Κακούσης  και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου Π. Δημόπουλος που συντόνιζαν από το μεσημέρι τις έρευνες. Την λύση έδωσε όμως ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ μαζί με τον συνοδό του. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να παραπάτησε κάνοντας ορειβασία σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του βουνού που βλέπετε στις εικόνες και έπεσε στο κενό με το κεφάλι.

DSC00680 DSC00676 DSC00672

17:02 Βρέθηκε το πτώμα του φαρμακοποιού από τη Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας κάνοντας ορειβασία παραπάτησε και έπεσε στο κενό με το κεφάλι. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ εντόπισε το πτώμα του.

15:22 Αυτή την ώρα ξεκίνησε η έρευνα στη Κλόκοβα για τον 46χρονο από άντρες της Π.Υ. και της 6η ΕΜΑΚ. Στο σημείο αυτό βρέθηκε το μηχανάκι που βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες που αναγνωρίστηκε από συγγενικό πρόσωπο του αγνοούμενου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ίσως στις έρευνες συμμετέχει και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  βρέθηκε στη Ρίζα Ναυπακτίας το μηχανάκι του του φαρμακοποιού από τη  Πάτρα που αγνοείτο  από τις αρχές του μήνα. Αυτή την ώρα αστυνομία βρίσκετε στη Ρίζα και ίσως τις επόμενες ώρες ξεκινήσουν έρευνες μαζί με την 6η ΕΜΑΚ Πατρών.

Δείτε το βραδινό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 στο μεγάλο περιφερειακό κανάλι της ΙΟΝΙΑΝ


DSC00664 DSC00666 DSC00669

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...