Με Πάντερ, αλλά και προβλήματα στην Κρήτη η ΑΕΚ

Με Πάντερ, αλλά και προβλήματα στην Κρήτη η ΑΕΚ

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, στο κλειστό «Μ.Μερκούρη» (13/2, 15:30).

Η Ένωση, στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από τον τελικό Κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, θέλει μία ακόμα νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα έχει στη διάθεσή του, για το παιχνίδι της Τρίτης τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ως εκ τούτου παρέμεινε στην Αθήνα και υποβάλλεται σε εντατική θεραπευτική αγωγή.

Πλέον, κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Παράλληλα, οι Μάνι Χάρις και Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα (12/2).

Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και προφυλάχθηκε, ενώ ο Βασιλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αμφότεροι, όμως, θα ακολουθήσουν την αποστολή και την τελευταία στιγμή θα κριθεί το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Όσον αφορά τον Κέβιν Πάντερ, ο Αμερικανός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έχοντας προπονηθεί για μία ακόμα μέρα με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο και η δική του συμμετοχή στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της ΑΕΚ θα παραμείνει στην Κρήτη και τις επόμενες μέρες, με την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου (17/2) να διεξάγεται στο Ηράκλειο, ώστε οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να εξοικειωθούν όλο και περισσότερο με το κλειστό «Δύο Αοράκια».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/321234-Me-Panter-alla-kai-problemata-sten-Krete-e-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...