Με αλλαγές και δοκιμές……..νίκη του Απόλλων Ευπαλίου με 4 – 3

Στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Μαλαμάτων ο Χρήστος Φλέγγας ξεκίνησε με τον ;

Ζυγουρίτσα Παναγιώτη  Τερματοφύλακα  , η  τετράδα  στην  Άμυνα ; Βαβάτσικο Παναγιώτη, Ανδρεόπουλο Γιώργο, Φλέγγα Βασίλη, και Ζέρβα Γιώργο.

Αμυντικό χάφ ο Κοντός Ηλίας , αρχηγός της ομάδας ενώ στην μεσαία γραμμή ; Κατσίκα Αχιλλέα, Ζέρβα Κωνσταντίνο ,  Ζέκα Κώστα και

Κωνσταντίνο Κώστα και προωθημένο τον Γιώργο Φλέγγα.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μέσα σε 13 λεπτά καθάρισε την νίκη και την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο κύκλο του Κύπελλου.

Αναλυτικά οι σκόρερ ; Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος στο 8ο και στο 11ο λεπτό και ο Ζέρβας Κωνσταντίνος στο 13ο λεπτό , διαμόρφωσαν το 3 – 0 .

Κατεβάζοντας ταχύτητα στην συνέχεια μια και το πιο σημαντικό είναι το κράτημα δυνάμεων της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια ο Χρήστος Φλέγγας προχώρησε και σε 2 αλλαγές , στο 25ο λεπτό ο σκόρερ  Κωνσταντίνου Κ. αντικαταστάθηκε από τον Αθανασόπουλο Βαγγέλη και στο 35ο λεπτό ο Φλέγγας Γιώργος αντικαταστάθηκε από τον Σερεντέλλο Χρήστο.

Ημίχρονο λοιπόν Απόλλων Ευπαλίου  – Αετός Λιδωρικίου 3 – 0.

Με 2 ακόμα αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο  με τους  Κανέλο  και  Θεοχαρόπουλο να περνάνε στην  θέση των  Κοντού  και  Ανδρεόπουλο.

Στη συνέχεια στο 48ο λεπτό  ο  Απόλλωνας πέτυχε το 4 – 0 , με σκόρερ τον Χρήστο Σερεντέλλο.

Η  διαμόρφωση του σκόρ, η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεψε στον προπονητή να κάνει πολλές δοκιμές στο παιχνίδι της ομάδας και έτσι  δόθηκε η δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα  να πετύχει 3 τέρματα και έτσι το τελικό σκόρ να διαμορφωθεί σε 4 – 3.

Συμπερασματικά ήταν ένα μάτς το οποίο βοήθησε την ομάδα μας να δοκιμάσει πολλά σχήματα , πολλές αλλαγές και παράλληλα να ξεκουράσει και παρα πολλούς παίκτες ενόψει της  δύσκολης συνέχειας  καθώς το επόμενο σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα 2017 -2018 με την ομάδα μας να ταξιδεύει στην Άμφισσα όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί του πρωταθλήματος τον Φωκικό.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...