Με εντολή Μαρινάκη στην πρώτη ομάδα ο Μάριος Βρουσάι.

Ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες από την Ακαδημία, οι οποίοι ενημερώθηκαν ήδη πως θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Tο πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψη του στο Ρέντη δεν δίστασε να πει στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν με παιδιά από την Κ-20. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ ήδη κάνει τα λόγια του πράξεις. Σεμπά και Οτζίτζα αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό και αναμένονται κι άλλοι.

Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και των υπευθύνων της Ακαδημίας ενημερώθηκαν ήδη οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Το fosonline.gr έχει τα ονόματα και των τριών παικτών που θα προπονηθούν στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο ένας είναι ο πρωην ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού  Μάριος Βρουσάι, ο οποίος έχει πάρει ελάχιστο χρόνο από τον Καταλανό τεχνικό. Γνωστός και στο ευρύ κοινό ο νεαρός εξτρέμ που έχει γεννηθεί στις 2 Ιουλίου 1998. Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει στην Ακαδημία του ο Ολυμπιακός. Το περασμένο καλοκαίρι είχε λάβει μέρος και στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Ο Βρουσάι φέτος έχει παίξει στα ματς Κυπέλλου με Αχαρναϊκό και Πλατανιά.

Ο δεύτερος που θα προπονηθεί με την πρώτη ομάδα είναι ο Νικήτας Νικολής. Έγινε επαγγελματίας πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου μαζί με τον Νικοπολίδη και τον Μποσκουΐδη. Ο Νικολής έχει γεννηθεί στις 16 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Ο μικρός κατάγεται από τη Ρόδο και μένει στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου του Ρέντη. Στην Ακαδημία του συλλόγου βρίσκεται από το 2016.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Απόστολος Μαρτίνης, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2001. Τον μικρό τον συνοδεύουν εξαιρετικά σχόλια και πολλοί στο Ρέντη θεωρούν πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Ακαδημίας. Έγινε επαγγελματίας τον Σεπτέμβριο μαζί με άλλα είκοσι παιδιά και είναι αριστερός φουλ μπακ. Πρόσφατα είχε κληθεί και στην εθνική Παίδων και είχε παίξει στο τουρνούα που είχε διεξαχθεί στην Πάτρα και το οποίο όπως σας είχε γράψει το «ΦΩΣ» το είχε παρακολουθήσει ο Φρανσουά Μοντέστο.

Αυτοί οι τρεις είναι οι πρώτοι που ενημερώθηκαν πως θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα από εδώ και στο εξής. Θυμίζουμε πως ήδη υπάρχουν οι Λευτέρης Χουτεσιώτης, Δημήτρης Σκαφίδας, Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος και Νίκος Βέργος. Οι δύο πρώτοι βέβαια είναι τερματοφύλακες και δύσκολα θα βρουν χρόνο, αφού η εμπιστοσύνη στον Σίλβιο Προτό δεν έχει χαθεί.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...