Με επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Χόμορης

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Χομορίτικο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» με ποιοτικές εκδηλώσεις τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό μας.
Κορυφαίες του φετινού καλοκαιριού υπήρξαν οι δύο μεγάλες εκδηλώσεις, το «Αντάμωμα των Απανταχού Χομοριτών» και η «Χορωδιακή Συναυλία με τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου» με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας με αποτέλεσμα την αυξημένη την προβολή του χωριού μας και γενικότερα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Διοργανώθηκαν ακόμα και άλλες μικρές εκδηλώσεις με επίκεντρο την απασχόληση και διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την γνωριμία τους με το πανέμορφο χωριό μας.

Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι πέτυχε τους στόχους του, που πρωτίστως στόχευε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της πανέμορφης Χόμορης και την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών.

Η Χόμορη είναι πανέμορφη και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, είναι πανέμορφη την Άνοιξη και το φθινόπωρο και είναι συναρπαστική το καλοκαίρι και τον χειμώνα.
Επόμενος σταθμός οι χειμωνιάτικες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Ναύπακτο. Καλό χειμώνα σε όλους μας, με την ευχή του χρόνου μην λείψει κανένας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...