Με πάθος πέρασε από το Ευηνοχώρι ο Ατρόμητος. Ρεπορτάζ

atromitos

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 4

Την νίκη πήρε ο Ατρόμητος στο Ευηνοχώρι με αντίπαλο την τοπική Ακαδημία. Σε ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν κανείς δεν κατάφερε να βρεί δίκτυα. Στην ο Ατρόμητος θα χάσει την καλύτερη του ευκαιρία στο 59΄όταν το σούτ του Γλωσσόπουλου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να εξοστρακίζεται μακριά από την περιοχή του τερματοφύλακα της Ακαδημίας . Στη συνέχεια ο Ατρόμητος  θα αφυπνιστεί  και θα πάρει τα ηνία του αγώνα και  καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 58’ με ωραίο πλασέ του Χάρη Γλωσσόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 60’ ο Ταμπάκης θα αφήσει την θέση του για τον Βασίλη Κάκκο που θα γίνει ο ήρωας του αγώνα αφού με δύο προσωπικά του τέρματα ο Ατρόμητος προηγηθεί με δύο γκολ της Ακαδημίας. Στο 65’ θα εκμεταλευτεί την βαθιά μπαλιά του Παπαποστόλου θα κάνει ωραίο κοντρόλ και θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα και στο 72’ μετά από βολέ του Χασαπογιάννη ο Παπαποστόλου θα σουτάρει δυνατά ο Κάκκος θα μπει στη πορεία της μπάλα και θα κάνει το 1-3. Το κερασάκι στη τούρτα για την ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου θα βάλει η άλλη του αλλαγή στο παιχνίδι ο Γιαβρούτας στο 81’ με διπλή προσπάθεια μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ατρόμητος: Χασαπογιάννης, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος Δ., Πετσίνης, Ταμπάκης(60’ Κάκκος), Ευθυμιόπουλος, Βαρελάς(75’ Γιαβρούτας), Παπαποστόλου, Γλωσσόπουλος(83’ Θανασιός).

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...