Με πούλμαν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Με πούλμαν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Με πούλμαν ακόμα και από την περιφέρεια έφθασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, για να συμπαρασταθούν στον αρχηγό τους.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θα εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα που επισύρουν ακόμα και την ποινή των ισοβίων.

Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ, καθώς ο Σώρρας βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά κακουργηματικών πράξεων που συνδέονται με τη δράση του πολιτικού φορέα που θα… έσωζε τη χώρα από τη δημοσιονομική κρίση.

Μαζί του, υπό δίωξη, είναι 7 ακόμη άτομα τα οποία κατηγορούνται για τα αδικήματα της  συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και τραπεζών) με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα φωνάζουν συνθήματα υπερ του.«Ηρθε η ώρα του Αρτέμη Σώρρα» είναι ένα απο τα συνθήματα που φωνάζουν καθώς και το «Αρτέμη το καθεστώς σε θέλει»…

Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα φθάνουν στα δικαστήρια με πούλμαν απο την Θεσσαλονίκη, για να συμπαρασταθούν στον αρχηγό τους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/335260-Me-poylman-oi-opadoi-toy-Arteme-Sorra-sta-dikasteria ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...