Με πρόβλημα υγείας έτρεξε στο τεστ που δεν το έβγαλε ο Δ.Στυλιαράς. Βέβαιος για την επιστροφή ο Χ. Ντάλας αφού πιστεύει πολλά σε αυτόν

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα ένιωσαν έκπληξη όταν έμαθαν ότι ο Δημήτρης Στυλιαράς δεν έβγαλε το τεστ φυσικής κατάστασης , κι ήταν έκπληξη γιατί  όλοι γνωρίζουν ότι όλη την ημέρα βρίσκεται πότε στο γήπεδο και πότε στο γυμναστήριο του στη Ναύπακτο και πέραν από αυτό είναι καθηγητής φυσικής αγωγής όποτε ήταν ακόμη ένας λόγος που θα έπρεπε να το περάσει.

Πήγε όμως στην Αθήνα με πρόβλημα υγείας και ενώ δεν έπρεπε να τρέξει όμως ο Δημήτρης έτρεξε και δεν κατάφερε να βγάλει το τεστ φυσικής κατάστασης . Βέβαια ο Χιού Ντάλας δεν προβληματίστηκε γιατί ξέρει  πως όταν το επαναλάβει μέσα στο Δεκέμβριο θα το περάσει. Ο Δημήτρης Στυλιαράς είναι ένα από του διαιτητές που έχει ξεχωρίσει και ήδη  έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις απ’ όπου φάνηκε ότι είναι στο στάδιο της ίασης και καθημερινά αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση , έτσι ώστε  πριν τις γιορτές που θα τρέξει ξανά στο τεστ  να το βγάλει και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Σκωτσέζου.

Με πρόβλημα υγείας έτρεξε στο τεστ και δεν το έβαλε ο Δ.Στυλιαράς. Βέβαιως ο Χ. Ντάλας για την επιστροφή του αφού τον έχει ψηλά στη λίστα.

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...