Με 154 “ναι” πέρασε το πολυνομοσχέδιο

Με 154 “ναι” πέρασε το πολυνομοσχέδιο

Υπερψήφισε και η Μεγαλοοικονόμου που εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Με 154 «ναι» από τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και της ανεξάρτητης Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου εγκρίθηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, δήλωσε πως καταψηφίζει το άρθρο 377 που αφορά τα καζίνο, χωρίς ωστόσο η ψήφος του να προσμετρηθεί, καθώς η συγκεκριμένη διάταξη δεν είχε μπει σε διαδικασία ονομαστικής ψηφοφορίας.

Σε ονομαστική ψηφοφορία μπήκαν τα άρθρα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα πυρά της αντιπολίτευσης κατά την συζήτηση που προηγήθηκε -και συγκεκριμένα, η διάταξη για τα οικογενειακά επιδόματα (από την ΝΔ), η τροπολογία γα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (από ΔΗΣΥ, ΚΚΕ και Ποτάμι), τα άρθρα για τον τρόπο κήρυξης απεργιών (από το ΚΚΕ) και οι διατάξεις για τους διαμεσολαβητές και την εξαίρεση των μελών του ΤΧΣ από την υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες (από ΔΗΣΥ και Ποτάμι). Επίσης, το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική και επί της αρχής.

Οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ψήφισαν «ναι σε όλα», ενώ το ίδιο έπραξε και η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/317583-Symbainei-tora-Me-154-nai-perase-to-polynomoschedio-Yperpsephise-kai-e-Megalooikonomoy-poy-entassetai-sten-K-O-toy-SYRIZA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...