Μητσοτάκης: Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης

Μητσοτάκης: Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης

Μητσοτάκης Γιούνκερ

Στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, βρέθηκε το μέλλον της Ευρώπης και «η θέση της Ελλάδας σε μία Ε.Ε. που αλλάζει γρήγορα».

«Συζητήσαμε το μέλλον της Ευρώπης και τη θέση της Ελλάδας σε μία Ε.Ε. που αλλάζει γρήγορα» είπε ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, επισημαίνοντας ότι οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης και η τολμηρή ατζέντα που έχει παρουσιάσει ο πρόεδρος Γιούνκερ θα δώσει στην Ε.Ε. την ευκαιρία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον κόσμο».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι «οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Ν.Δ. είναι απολύτως εναρμονισμένες με αυτές της Ε.Ε. και είναι απολύτως απαραίτητο η Ελλάδα, αυτούς τους 15 μήνες, να βρει τη θέση που της αξίζει στο τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρώπης». Ειδικότερα σημείωσε ότι ζητήματα που αφορούν την κοινή αμυντική πολιτική, τη μεταναστευτική πολιτική, τη φύλαξη των συνόρων, είναι ζητήματα στα οποία η Ελλάδα έχει και μπορεί να συνεισφέρει θετικά στον διάλογο που ανοίγει για το μέλλον της Ε.Ε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/306102-Metsotakes-Oi-epomenoi-15-menes-tha-einai-kathoristikoi-gia-to-mellon-tes-Eyropes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...