Μια γιαγιά έβγαλε 5.000 ευρώ επειδή η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα πουν το μωρό τους… Λούις

Μια γιαγιά έβγαλε 5.000 ευρώ επειδή η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα πουν το μωρό τους… Λούις

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του ονόματος του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ επιτέλους έγινε και το όνομα αυτού «Πρίγκιπας Λούις Άρθουρ Κάρολος».

Τα γραφεία στοιχημάτων πήραν φωτιά τις τελευταίες ημέρες με πιθανότερα ονόματα τα Άμπερτ και Άρθουρ ενώ το Λούις είχε μόλις 18/1 πιθανότητες.

Μια θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας από το Χόρσαμ όμως, έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει σήμερα καθώς έβαλε στοίχημα 280 ευρώ για το όνομα «Λούις» με αποτέλεσμα να κερδίσει 5.100 ευρώ, σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων bonuscodebets.co.uk.

Η Άλις Γκόρντον δήλωσε: Ο λόγος που αποφάσισα να ποντάρω στο όνομα Λούις ήταν επειδή ο εγγονός μου, ο οποίος γεννήθηκε μία ημέρα μετά τον νέο πρίγκιπα, ονομάστηκε Λούις, έτσι σκέφτηκα να ποντάρω σε ένα απίθανο στοίχημα, μήπως και ο εγγονός μου, μου έφερνε τύχη».

Και συνέχισε: «Έτσι λοιπόν, είμαι κατά 5.100 ευρώ πλουσιότερη. Τα χρήματα πάντως, θα τα βάλω στην άκρη για τον εγγονό μου».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/329983-Mia-giagia-ebgale-5-000-eyro-epeide-e-Keit-kai-o-Goyiliam-tha-poyn-to-moro-toys-Loyis ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...