Μια νέα εποχή έχει ανατείλει για τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Μια νέα εποχή έχει ανατείλει για τον Απόλλωνα Ευπαλίου. Η ομάδα που αγωνίζεται για την Α’ ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, από το καλοκαίρι του 2017 έχει αλλάξει πρόσωπο…  Και αυτό φαίνεται!

Η νέα διοίκηση, σε αγαστή συνεργασία με το προπονητικό τιμ, και με την βοήθεια και τη συνεχή υποστήριξη του κόσμου του Ευπαλίου, έχει ήδη από το πρώτο μισό της σεζόν 2017-2018, εκπληρώσει μια σειρά από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας στις 3 Σεπτεμβρίου.

Με τη συνδρομή των χορηγών του, και πάντα την ομόφωνη γνώμη του νέου Δ.Σ., ο Απόλλωνας Ευπαλίου, ανανέωσε τις εμφανίσεις του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, διεύρυνε τη συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ειδικά σε επίπεδο προπονητικής συνεργασίας, και ενοποίησε τους δεσμούς της ομάδας, με την ανανέωσή της με νέα πρόσωπα, τα οποία υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Φλέγγα, έχουν αναδείξει το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο. Στα υπέρ της χρονιάς που μόλις πέρασε, και η δήλωση συμμετοχής της παιδικής ομάδας του Απόλλωνα Ευπαλίου στο παιδικό Πρωτάθλημα Φωκίδας, που θα ξεκινήσει με την έναρξη της νέας χρονιάς!

Η ομάδα, αποτελεί μια “οικογένεια” και αυτός ήταν ο στόχος της νέας διοίκησης από την ανάληψη των καθηκόντων της. Τον στόχο αυτό υποστηρίζουν συνολικά οι παίκτες, γέννημα θρέμμα όλοι της πόλης του Ευπαλίου και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές για την ομάδα της καρδιάς τους!

Εκτός των βασικών της χορηγών GemArchitects, GV Home Design και NITRO The Steel Fixers, μια σειρά τοπικών επιχειρήσεων, υποστηρίζουν την Ομάδα μας! Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν την Κάρτα Φίλων Απόλλωνα Ευπαλίου, ενημερώνονται για τις εξελίξεις της ομάδας και για κάθε αγώνα με ομαδικό sms. Η διαδικτυακή σελίδα του Απόλλωνα (http://apollonefpaliou.webnode.gr/ ) & η σελίδα της ομάδας στο Facebook ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ από τις αρχές του 2018 θα ενεργοποιηθεί και YOUTUBE Channel του Απόλλωνα Ευπαλίου με βίντεο και στιγμιότυπα από επιλεγμένα γκολ στους αγώνες του.

Η “οικογένεια” του Απόλλωνα Ευπαλίου δείχνει πάντα και το κοινωνικό της πρόσωπο. Ο Απόλλωνας ήταν παρών στο κάλεσμα βοήθειας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου και άλλων φορέων προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Πριν από τις γιορτές επισκέφθηκε τα σχολεία του χωριού και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Μια δράση που οι ίδιοι οι παίκτες αγκάλιασαν και θα συνεχιστεί.

Οι δεσμοί στην ομάδα είναι συνεκτικοί κάτι που φαίνεται και στα γήπεδα. Ήδη λίγο πριν από την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας Ευπαλίου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Απόλλων Ευπαλίου Κύπελλο θα αντιμετωπίσει τον εκπρόσωπο του νομού μας στη Γ εθνική κατηγορία Αστέρα Ιτέας σε διπλούς αγώνες.

Ο Απόλλωνας Ευπαλίου δηλώνει παρών στα αγωνιστικά δρώμενα της Φωκίδας. Στόχος μας να αποτελέσουμε σωματείο-παράδειγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες σας εύχονται ένα καλό, υγιές και δημιουργικό 2018!

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...