Μια όμορφη εκδήλωση στην τελετή λήξης του Δημοτικού σχολείου Λυγιά.

Μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Λυγιά την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

   Με μια  εκδήλωση που τα είχε όλα οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι μαθητές αλλά και άτομα εκτός σχολείου ξεφάντωσαν ως το πρωί.
   Πριν το γλέντι όμως ο σύλλογος γονέων πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης με θέμα << Ο αθλητισμός στη σχολική ηλικία >>. Με τη βοήθεια της ψυχολόγου, Ραυτοπούλου Αντζελίνας αναλύθηκε διεξοδικά το θέμα σε λίγο χρόνο, ενώ υπήρχαν καταξιωμένοι άνθρωποι του αθλητισμού της πόλης μας που κατέθεσαν την προσωπική τους εμπειρία.
   Στη συνέχεια, ο σύλλογος απέμεινε αναμνηστικά στους μαθητές που αποφοίτησαν και καλωσόρισαν τους μικρούς που ήρθαν από το νηπιαγωγείο.
   Σουβλάκια, μπύρες και εδέσματα πήραν σειρά, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο γνωστός dj, Κώστας Κατσαντώνης.
   Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι  απ’ τη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και απ’ τη ροή του προγράμματος.
   Σειρά τώρα παίρνει η διοργάνωση του << 6ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Λυγιά >> που ανήκει και αυτή στον σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Λυγιά και θα λάβει χώρα την 26η Αυγούστου 2018 στην πλατεία του τοπικού διαμερίσματος.
   Ήδη τα χορευτικά δήλωσαν τις συμμετοχές τους, ενώ καταξιωμένη ορχήστρα, θα τους συνδράμει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...