Μιλόγεβιτς για τον τελικό: «Ευκαιρία να δείξουν ποια είναι καλύτερη ομάδα»

Μιλόγεβιτς για τον τελικό: «Ευκαιρία να δείξουν ποια είναι καλύτερη ομάδα»

Ως μια καλή ευκαιρία να δείξουν ποιος είναι καλύτερος είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στο metrosport.gr πλέκοντας το εγκώμιο των δύο φιναλίστ υποστηρίζοντας ότι και οι δύο άξιζαν να πάνε στον τελικό. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 

«Άξιζαν και οι δύο ομάδες να φτάσουν στον τελικό. Είναι μια ευκαιρία να δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μια καλή και σταθερή ομάδα με καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο Μανόλο (Χιμένεθ) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παλεύει χρόνια για το πρωτάθλημα και για αυτό τον πονάει αυτή η αδικία. Είναι μια καλή ομάδα. Και οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό». 

Για τον Πρίγιοβιτς: 

«Ήταν πολύ καλή η επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που ήθελες πολύ ο Ίβιτς και νομίζω τον δικαίωσε. Προσαρμόστηκε άψογα από την πρώτη χρονιά και φαίνεται πως του ταιριάζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πρίγιοβιτς έχει τον επαγγελματισμό και το ταλέντο και έχει δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ». 

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: 

«Είχε πολλές προτάσεις αλλά περιμένει κάτι καλύτερο. Δε φοβάμαι για αυτόν. Είναι εξαιρετικός προπονητής και σίγουρα θα κάνει πολύ καλή καριέρα». 

Για την πρόταση που φημολογήθηκε ότι είχε από τον Ολυμπιακό: 

«Δε θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/329223-Milogebits-gia-ton-teliko-Eykairia-na-deixoyn-poia-einai-kalytere-omada ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...