Μοιάζει με μαθήτρια λυκείου αλλά δε θα πιστεύετε την πραγματική της ηλικία (Εικόνες)

Μοιάζει με μαθήτρια λυκείου αλλά δε θα πιστεύετε την πραγματική της ηλικία (Εικόνες)

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και αυτό το μοντέλο είναι η ζωντανή απόδειξη.

Πρόκεται για το μοντέλο Risa Hirako η οποία ζει στο Τόκυο, αλλά κάνει καριέρα και ως η γυναίκα με το αψεγάδιαστο αλαβάστρινο δέρμα (όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο Instagram).  

Αυτό που αφήνει στόματα ανοιχτά και μάτια γουρλωμένα είναι όταν οι άνθρωποι ακούν την ηλικία της. Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Wikipedia, η Hirako γεννήθηκε το 1971.

Αυτό σημαίνει ότι είναι 46 χρονών. Σαρανταέξι, επαναλαμβάνουμε. Μόνο που δε μοιάζει ούτε ημέρα πάνω από 18, που είναι και ο βασικός λόγος που δε τολμά να ανεβάσει selfie και γίνεται viral.

Σίγουρα βοηθάει και το νεανικό της ντύσιμο που περισσότερο μοιάζει με ενδυματολογικές επιλογές έφηβης, παρά με σαραντάρας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δε μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε πως το δέρμα τόσο του προσώπου, όσο και του λαιμού της είναι τόσο σφριγηλό που είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψεις ότι αυτή η γυναίκα διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της.

Είναι γνωστό πως οι ασιάτισσες έχουν καλά γονίδια τα οποία μάλιστα ενισχύουν με συνεχείς περιποιήσεις ώστε να μη χάσουν τη νεανικότητα και τη λάμψη τους.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303088-Moiazei-me-mathetria-lykeioy-alla-de-tha-pisteyete-ten-pragmatike-tes-elikia-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...