Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλων Θέρμου -Φλόγα.

Στο ισόπαλο 0 – 0 έμειναν ο Απόλλων Θέρμου 1957 και η Φλόγα Παλαιομάνινας στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Γιάκου έφτασε τους 22 βαθμούς και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή το Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 5η θέση με 18.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να απειλήσει νωρίς με τον Κούντρα να αποκρούει το σουτ του Σπύρου Νούλα στο 5ο λεπτό. Η Φλόγα στη συνέχεια διαμαρτύρεται για δύο φάσεις πρώτα στο 33΄ για υπόδειξη οφσάιντ στο Βασιλογιάννη και στη συνέχεια στο 35΄ για ανατροπή του Σπύρου Νούλα από τον Καλλιακμάνη μέσα στην περιοχή. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο φάουλ του Σπύρου Νούλα στο 43ο λεπτό η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με Καρβελά και Στεργίου με τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ και στις δύο περιπτώσεις. Ο Βασιλόγιαννης στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει τον Κούντρα που όμως δε νικήθηκε και το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

 Σουτ του Σπύρου Νούλα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Κούντρας.
35΄ Η Φλόγα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στο Σπύρο Νούλα από τον Καλλιακμάνη.
43΄ Φάουλ του Σπύρου Νούλα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
53΄ Ο Καρβελάς από πλάγια θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.
59΄ Φάουλ του Στεργίου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
60΄ Σουτ του Βασιλόγιαννη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κούντρας.
69΄ Φάουλ του Βασιλόγιαννη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
79΄ Σέντρα του Παναγιωτόπουλου ο Βασιλόγιαννης δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ., Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος, Χρυσικός, Πελεκάνος (89΄ Αυδής), Στεργίου, Καρβελάς (86΄ Λάμπος).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Νταλαπέρας Ν. (17΄ λ.τ. Κουσκούνης), Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Ψηφής (74΄ Τσοπανάς), Μπρέσιακας (85΄ Προβίδας), Κοτρότσος (67΄ Νταλαπέρας Π.), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...