Μοναδικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από το GoT σε… μύτες μολυβιών!

Μοναδικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από το GoT σε… μύτες μολυβιών!

Μπορεί ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» έχει ολοκληρωθεί και οι φανατικοί της σειράς να αδημονούν για τον επόμενο, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που αποφάσισαν να περάσουν… πιο δημιουργικά το χρόνο μέχρι την έναρξη του 8 κύκλου.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης και φανατικός τηλεθεατής της σειράς, Σαλαβάτ Φιντάι (Salavat Fidai), σκέφτηκε να βοηθήσει τον συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν και φιλοτέχνησε ειδικά μολύβια για τη συγγραφή του επόμενου μυθιστορήματος στο πολύτομο «A Song of Fire and Ice».

u

Στη συλλογή των έργων, τα οποία παρήγγειλε η HBO Asia (η HBO είναι η εταιρεία υπεύθυνη για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος) φιγουράρουν μινιατούρες όπως «The White Walker», «The Iron Throne», «The King of the Night», «The Direwolf of House Stark», τα εμβλήματα των Οίκων στο Γουέστερος, οι δράκοι της Καλίσι, και άλλα.

Η συλλογή περιόδευσε, το διάστημα Ιούνιος-Αύγουστος, σε Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ταϊλάνδη.

1

Για να δημιουργήσει την κάθε μοναδική μινιατούρα, ο Σαλαβάτ χρησιμοποιεί μαχαίρι, μεγεθυντικό φακό και μικροσκόπιο με στόχο να προσθέσει μικρολεπτομέρειες.

Χρειάζεται έξι με δώδεκα ώρες για κάθε μινιατούρα. «Νομίζω ότι το πιο περίτεχνο κομμάτι ήταν ο “Σιδηρούς Θρόνος”» δήλωσε ο Φιντάι. «Χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες, σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων, για να φιλοτεχνήσω την τελική εκδοχή» διευκρίνισε.

1111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301050-Monadika-erga-technes-empneysmena-apo-to-GoT-se-mytes-molybion ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...