Μοναδική προσφορά πολυμηχάνημα: Brother MFC-L2700DW σε απίστευτή τιμή….

 

MFC-L2700DW

    Η Brother ιδρύθηκε το 1934 στην Ιαπωνία και σήμερα τα προϊόντα της έχουν δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ διαθέτει εργοστάσια παραγωγής σε 23 από αυτές. Στην συνολική αγορά της Δυτικής Ευρώπης κατέχει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των ασπρόμαυρων εκτυπωτών laser και την μερίδα του λέοντος στην αγορά των πολυμηχανημάτων laser. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει, χειρός & επιτραπέζιους θερμικούς ετικετογράφους, inject & laser εκτυπωτές – πολυμηχανήματα, φορητούς εκτυπωτές – scanner, μηχανές κατασκευής σφραγίδων κ.α..

      Γιατί να επιλέξω εκτυπωτές – πολυμηχανήματα Brother:
→ Είναι στιβαρά και αξιόπιστα μηχανήματα.

→ Έχουν αντοχή στο χρόνο.

→ Είναι πολύ οικονομικά στη χρήση τους αλλά και στα αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

→ Ως επίσημοι συνεργάτες της αντιπροσωπείας της Brother στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε άμεσα από την πρώτη ημέρα της αγοράς του μηχανήματος σας σε κάθε πρόβλημα σας hardware αλλά και software (επισκευές εντός εγγύησης) άμεσα στο χώρο σας και με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε προστιθέμενη αξία στην αγορά σας.  

        Το Brother MFC-L2700DW είναι ένας συνδυασμός υψηλής ποιότητας και ταχύτητας laser συσκευής εκτυπωτή με αυξημένη συνδεσιμότητα ασύρματου και ενσύρματου δικτύου. Έχει ενσωματωμένες όλες τις επαγγελματικές λειτουργίες εκτύπωσης διπλής όψης, φωτοαντιγραφής, σάρωσης, fax, που σας βοηθούν να αυξήσετε την παραγωγικότητα του γραφείου σας. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για την επιχείρησή σας, λόγω καινοτομίας, ανταγωνιστικής τιμής αγοράς και πολύ χαμηλού κόστους αντιγράφου σε σχέση με την τιμή αγορά τους, μιας και έχει ξεχωριστά αναλώσιμα, toner και drum.

Brother MFC-L2700DW new prosfora 9-11-2015

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...