Μουντιάλ : Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας με τέσσερις αγώνες! (12η ημέρα)

Ξεκινάει σήμερα η 3η αγωνιστική των ομίλων (12η ημέρα) του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα είναι και η τελευταία μέχρι την διεξαγωγή των νοκ-άουτ. Ήδη γνωρίζουμε τις 6 απ’τις 16 ομάδες που έχουν προκριθεί στους ”16” (Ρωσία, Ουρουγουάη, Γαλλία, Κροατία, Αγγλία, Βέλγιο) και μένει να μάθουμε τις υπόλοιπες 10.

Για τον Α’ όμιλο Ουρουγουάη και Ρωσία αναμετρούνται για την πρωτιά του ομίλου, ενώ την ίδια ώρα Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος παίζουν αντιμέτωπες με στόχο τη νίκη για να κλείσουν θετικά την παρουσία τους σ’αυτό το Μουντιάλ. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17.00 .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
1) Ρωσία               6   8-1
2) Ουρουγουάη    6   2-0
3) Αίγυπτος          0   1-4
4) Σ. Αραβία        0    0-6

Για τον Β΄όμιλο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά την πρόκριση.  Η Πoρτογαλία αντιμετωπίζει το Ιράν και βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία για την πρόκριση, ενώ το Ιράν θέλει μόνο νίκη για να αποκλείσει την ομάδα του Σάντος και να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Η Ισπανία παίζει με το αδιάφορο βαθμολογικά Μαρόκο, προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία, αλλά θα παίξει για τη νίκη και μόνο, όντας το απόλυτο φαβορί. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 21.00  .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
1) Iσπανία          4    4-3
2) Πορτογαλία   4    4-3
3) Ιράν               3     1-1
4) Μαρόκο        0     0-2

Και σε κάρτα το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής :

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ – Mundialissimo – blogalegreece



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...