Μπόρις Τζόνσον: Δεν παραιτούμαι, το Brexit θα είναι φανταστικό

Μπόρις Τζόνσον: Δεν παραιτούμαι, το Brexit θα είναι φανταστικό

Δε θα παραιτηθεί ο Μπόρις Τζόνσον, δηλώνει ότι

Αν και από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης διαφαινόταν ότι ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον θα παραιτηθεί αν η Τερέζα Μέι οδεύσει προς ήπιο Brexit, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, σχετικά με πληροφορίες ότι θα παραιτηθεί πριν από το σαββατοκύριακο, απάντησε ότι δε σκέφτεται κάτι τέτοιο:

«Όχι … Ασφαλώς όχι, θα επιτύχουμε ένα φανταστικό Brexit», δήλωσε. «Δουλεύουμε μαζί και το σημαντικό είναι να εξασφαλίσουμε ότι η Βρετανία θα μπορέσει να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρέχει το Brexit».

Η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι, πρόκειται να κάνει την Παρασκευή μια ομιλία για το Brexit και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph, στενοί φίλοι του Johnson πιστεύουν ότι δε θα έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει, αν εκείνη υποστηρίξει μια διαρκή καταβολή πληρωμών για να έχει η Μ. Βρετανία πρόσβαση στην ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο ο Μπόρις Τζόνσον τους διέψευσε.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301852-De-tha-paraitethei-o-Mporis-Tzonson-delonei-oti-to-Brexit-tha-einai-phantastiko ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...