Μυθικό συμβόλαιο σε Πρίγιοβιτς – Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος

Μυθικό συμβόλαιο σε Πρίγιοβιτς – Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος

Ο ΠΑΟΚ επιβράβευσε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με ασπρόμαυρη φανέλα, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές.

Το πρωί της Τρίτης οι διοικούντες του “Δικέφαλο” ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος φορ θα “καρπώνεται” πλέον περίπου 1.500.000 ευρώ ετησίως αντί για 850.000 ευρώ που λάμβανε μέχρι σήμερα.

Κάτι που τον καθιστά -ύστερα κι απ’ τη φυγή του Εμάνουελ Εμενίκε απ’ τον Ολυμπιακό- (λάμβανε 1.700.000 ευρώ το χρόνο), μετατρέπεται στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκει στην Έβερτον, με τους “ερυθρόλευκους” να καλύπτουν ένα μέρος απ’ τα περίπου 2.800.000 ευρώ που έπαιρνε στα “ζαχαρωτά”, το οποίο είναι σίγουρα κάτω απ’ το 1.500.000 ευρώ.

Από κει και πέρα συμβόλαιο έχει κι ο Μάρκο Μάριν στους Πειραιώτες, αλλά πιθανότατα δεν ξεπερνά τα χρήματα που θα παίρνει από εδώ και στο εξής ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον “Πρίγιο”, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 απ’ τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 1.900.000 ευρώ και μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να σημειώσει 29 γκολ και να μοιράσει έξι ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, ήταν αυτή που οδήγησε ομάδα της Κίνας να προσφέρει 7.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να τον κάνει “δικό” της.

Στον ΠΑΟΚ όμως πάνε για το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τη θέληση και του ίδιου του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκη, πετυχαίνοντας την ανανέωση του.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323182-Mythiko-symbolaio-se-Prigiobits-Ginetai-o-pio-akribopleromenos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...