Μόνο έτσι θα “ρίξεις” την κοιλιά!!!

Μόνο έτσι θα
Οι περισσότερες γυναίκες αν τις ρωτήσεις από πού θέλουν να χάσουν βάρος, θα σου πούνε από την κοιλιά!

Το τοπικό λίπος στην κοιλιά δεν είναι απλό πράγμα και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει ο καθένας μας. Σας παραθέτουμε λοιπόν μερικές έξυπνες και απλές συμβουλές για να αποκτήσετε κοιλιά “σανίδα”.

Πρώτα απ΄ όλα, πρέπει να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, δηλαδή τον τρόπο που ο οργανισμός σας καίει περισσότερες θερμίδες. Μία λύση για να αποκτήσετε υψηλό μεταβολισμό, είναι να αποφεύγετε τα γρήγορα φαγητά, γνωστά και ως “junk food “, που έχουν πολύ λίγη διατροφική αξία και πολλές θερμίδες.

Το αλκοόλ επίσης περιέχει πολλές θερμίδες, ενώ επιβραδύνει τη λειτουργία του μεταβολισμού. Ως επί το πλείστον, ο περιορισμός του βοηθά στην αποφυγή ή στο χάσιμο του κοιλιακού λίπους.

Η γυμναστική είναι απαραίτητη για τα άτομα που επιθυμούν να αδυνατίσουν στην κοιλιά , αφού ενδυναμώνει τους μυς που με τη σειρά τους αυξάνουν τις καύσεις του οργανισμού και μειώνουν το κοιλιακό λίπος. Η άσκηση, κυρίως η πρωινή, αποτελεί ένα σημαντικό φάρμακο για τη μείωση του τοπικού πάχους. Η πρωινή ώρα πριν τη δουλειά είναι κατάλληλη ακόμη και ανθρώπους πολυάσχολους που δεν διαθέτουν εύκολα ελεύθερο χρόνο. Η πρωινή γυμναστική αυξάνει επίσης την καθημερινή δραστηριότητα και συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού.

Το συνεχές αίσθημα πείνας δεν βοηθά σε καμία περίπτωση τη μείωση του κοιλιακού λίπους. Για την ακρίβεια, δυσχεραίνει την κατάσταση, αφού αναγκάζει τον οργανισμό να αποθηκεύσει περισσότερο λίπος. Οπότε σε καμία περίπτωση μην παίρνετε λιγότερες από 1.200 θερμίδες την ημέρα.

Η φύση αποτελεί επίσης λύση για το πρόβλημα, καθώς υπάρχουν κάποιες φυσικές λιποδιαλυτικές τροφές, όπως τα μήλα, το μαύρο ψωμί, τα καρότα, τα βατόμουρα και η μουστάρδα, που όταν συμπεριληφθούν στο καθημερινό διαιτολόγιο, αυξάνουν τις καύσεις του οργανισμού,. Επίσης, οι φυτικές ίνες διογκώνονται στο στομάχι και μειώνουν το αίσθημα της πείνας με αποτέλεσμα να συντελούν στη μείωση του κοιλιακού λίπους.

Μία απλή αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, οι διαιτολόγοι συνιστούν να μασάτε την τσίχλα αργά για καλύτερη χώνεψη, ενώ μειώνει την πιθανότητα υπερφαγίας. Επιπλέον, να τρώτε το πρωινό σας νωρίς το πρωί και το δείπνο το απόγευμα, έτσι ώστε να μεσολαβεί αρκετή ώρα ανάμεσα στα δύο γεύματα.

Και τέλος, αν είναι δυνατόν να βρίσκεστε συνεχώς σε δράση. Να περπατάτε καθημερινά , ακόμη και για λίγα λεπτά ή να ανεβαίνετε με τα σκαλιά και όχι με το ασανσέρ.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...