ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: “Επικίνδυνες νεροτσουλήθρες”-Ζητούνται λύσεις-Ερωτήσεις Παπαθανάση,Γούλα

Με δύο ερωτήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Θ.Παπαθανάση και Γ.Γούλα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνταν οι νεροτσουλήθρες στυο δυτικό τμήμα της παραλίας Ψανής,στα όρια των εκβολών του χειμάρρου της Βαριάς.

Οι κ. Παπαθανάσης και Γούλας ζήτησαν να μάθουν σχετικά με το τί προτίθεται να κάνει ο δήμος 4 και πλέον χρόνια από την ανάληψη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής με την κατάσταση στο χώρο να χαρακτηρίζεται επικίνδυνη για λόγους ασφάλειας,Αενώ δεν απέχει και πολύ από τον χαρακτηρισμό της ως υγιεινομική βόμβα με ότι αυτό συνεπάγεται για τους διερχόμενους αλλά και μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος ανέφερε ότι η δημοτική αρχή είχε κάνει κάποιες παρεμβάσεις καθαρίζοντας το χώρο,κάτι που θα επαναλάβει σύντομα,αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ευννόησαν αυτές τις εργασίες.Ωστόσο επανέλαβε,ότι τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη του 2019 οπότε ληγει και η δικαστική υπόθεση με τον επενδυτή και τις πιθανότητες να κερδίσει την υπόθεση να είναι μηδαμινές,σύντομα θα υπάρξει και νέος γύρος παρεμβάσεων καθαρισμού και εξωραϊσμού του χώρου προκειμένου να δοθεί στους πολίτες

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...