ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: 21ο πέρασμα φαραγγιού του ΣΚΑ

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ σε συνεργασία με τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ θα πραγματοποιήσουν το 21ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑ μέχρι το Πάνω Νεόκαστρο.

Παρόλο που το εν λόγω φαράγγι βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Ναυπάκτου, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τις ομορφιές που κρύβει. Γι΄ αυτό οι δυο Σύλλογοι εδώ και εικοσιένα χρόνια ξεκίνησαν την προσπάθεια με την ετήσια αυτή εκδήλωση να το κάνουν γνωστό τοπικά αλλά και ευρύτερα. Περνώντας κανείς το φαράγγι με τους πολλούς καταρράκτες έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ένα από τα ωραιότερα σημεία της περιοχής μας καθώς επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου Βουττού κοντά στο χωριό Σκάλα, τα ‘’Οχυρά του  Πάνω Βενέτικου’’ και το παλιό μονοπάτι που συνέδεε το χωριό Πάνω Νεόκαστρο με τη Ναύπακτο.

Μετά το πέρας του περάσματος θα προσφερθεί γεύμα σε όσους θα συμμετάσχουν σ΄ αυτό στην πλατεία της βρύσης Χοχλαστής στο Πάνω Νεόκαστρο. Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία της Τ.Κ. ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στις 06.30΄. Η διάρκεια της πορείας είναι περίπου 4.00΄ ώρες. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται. Η επιστροφή θα γίνει με λεωφορείο (κόστος 5 ευρώ).

Για να γίνει καλύτερα η οργάνωση της εκδήλωσης, θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή  μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους Αθ. Ιωάννου στο τηλ. 6972995328, Ν. Φούντα στο τηλ. 6976079569 και Β. Κατσιγιάννη στο τηλ. 6976583616.

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...