Νέα εποχή για την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου-Όλες οι λεπτομέρειες

Αλλαγή σελίδας για την εφημερίδα «Εμπρός Ναυπάκτου», καθώς ο τίτλος της περνά στα χέρια των Βαγγέλη Καρανικόλα και Κώστα Κακούρα. Το νέο σχήμα που αναλαμβάνει από εδώ και εξής την έκδοσή της, αποτελεί τη συνέχεια της ιστορικότερης εφημερίδας της πόλης, η οποία ως γνωστόν στο τέλος του 2017 ανέστειλε τη λειτουργία της, όχι όμως όπως αποδείχθηκε για πολύ.

Το Nafpaktianews.gr επικοινώνησε με το Βαγγέλη Καρανικόλα ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς όμως για την ώρα να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα βγει και πάλι στα περίπτερα η εφημερίδα. Επιφυλάχθηκε ώστε στο άμεσο μέλλον να γίνει γνωστό το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας της, το οποίο φιλοδοξία και των δύο είναι να αποτελέσει μία νέα πρόταση στα έως σήμερα δεδομένα του έντυπου τοπικού τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr σύντομα αναμένεται να κατατεθεί και η παραίτηση του Κώστα Κακούρα από τη θέση του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, η οποία έρχεται ως λογική συνέχεια της νέας επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Αναμφίβολα η επιστροφή του Βαγγέλη Καρανικόλα στα τοπικά δημοσιογραφικά πράγματα έρχεται να ενισχύσει την τοπική ελευθεροτυπία με τον σοβαρό,μεστό και αντικειμενικό του λόγο και το Nafpaktinews καλωσορίζει τη νέα αυτή προσπάθεια



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...