Νέες υποτροφίες σε φοιτητές από την Γιάννα Αγγελοπούλου και το Ίδρυμα Κλίντον

Νέες υποτροφίες σε φοιτητές από την Γιάννα Αγγελοπούλου και το Ίδρυμα Κλίντον

Σε μια νέα  προσφορά προς τους Έλληνες φοιτητές προχωρά η Γιάννα Αγγελοπούλου, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε προγράμματα κοινωνικής δράσης και ευαισθητοποίησης.

Σε συνεργασία και αυτή τη φορά με το Ίδρυμα Κλίντον (Glinton Global Initiative University) και στο πλαίσιο του 4ου κύκλου υποτροφιών, η κ. Αγγελοπούλου δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές, να λάβουν μέρος σε  ενέργειες κοινωνικής δράσης και επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο και, συγκεκριμένα, στο διάστημα 1 ως 3 Απριλίου 2016, στο Πανεπιστήμιο  Berkeley της Καλιφόρνιας.

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία, σε όσους λάβουν μέρος, να αποκτήσουν πρόσθετες εμπειρίες και δεξιότητες, σε τομείς πρωτότυπης έρευνας και καινοτομίας, σε τομείς όπως ο πρωτογενής τομέας, με επιλογή πρότυπων και περιβαλλοντικά φιλικών καλλιεργειών, της δημόσιας υγείας, αλλά και της νέας επιχειρηματικότητας, που οδηγεί και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Μέσα από τη συμμετοχή σε αυτά τα προγράμματα, αναπτύσσεται και το πνεύμα της συνεργασίας και ομαδικότητας, αφού η έμφαση δίνεται σε δράσεις ομάδων και όχι ατόμων, αλλά και σε προτάσεις που βασίζονται, πέρα από το στοιχείο της βιωσιμότητας, στην επίτευξη συνεργειών.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται στο τελευταίο έτος σπουδών ή του αντίστοιχου μεταπτυχιακού κύκλου, σε ελληνικά ΑΕΙ η ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα που να έχουν συνάφεια με τις δράσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρη λειτουργική γνώση των Αγγλικών.  

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, ενώ σχετικές πληροφορίες περιέχονται στο www.Angeloposcgiu.org.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...