Νέο Δ. Σ. στον Απόλλωνα Ευπαλίου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Απόλλων Ευπαλίου μετά τη Γενική Συνέλευση της 20 Ιουλίου και το οποίο έχει ως εξής:

1.-    ΖΕΡΒΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ                           ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2.-    ΣΕΡΕΝΤΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3.-    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4.-    ΨΙΜΑΔΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΤΑΜΙΑΣ

5.-    ΤΣΙΒΕΛΕΚΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                      ΓΕΝ.  ΑΡΧΗΓΟΣ

6.-    ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΜΕΛΟΣ

7.-    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΙΟΣ               ΜΕΛΟΣ

    Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο απερχόμενος Πρόεδρος Χαράλαμπος Κατσαρός έκανε απολογισμό της 25-ετούς πορείας του Απόλλωνα με αποκορύφωμα την συμμετοχή της ομάδας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα την περίοδο 2009-2010 πράγμα που έκανε γνωστο το Ευπάλιο σε όλη την Ελλάδα. Επίσης τόνισε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα και θα προσφέρει κάθε βοήθεια στο νέο Δ.Σ.

    Ο νέος Πρόεδρος Θεόδωρος Ζέρβας αφού ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ. Σ., έκανε τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μετά  ανέλυσε τη φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τον προπονητή,  που είναι η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων ποδοσφαιριστών από το Ευπάλιο, που να αποτελούν και τον κορμό της ομάδας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το Σωματείο είναι κλειστό για οποιονδήποτε άλλο  ποδοσφαιριστή. Η παρουσία 21 ποδοσφαιριστών από το χωριό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάνει αυτό πιό εύκολο. Ακόμα τόνισε ότι άλλα 25-30 μικρά παιδιά ηλικίας 6-13 ετών κάνουν προπόνηση με τον Τζίμη Ζέρβα τα οποία  σε μερικά χρόνια θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα.

    Στή συνέχεια ευχαρίστησε το Δήμο Δωρίδας για την οικονομική ενίσχυση τόσο του Απόλλωνα όσο και όλων των ομάδων της Δωρίδας καθώς και τον Κ-ο Νίκο Παπαιωάννου και το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που και αυτοί βοήθησαν οικονομικά το Σωματείο ενώ σημείωσε ότι για τη νέα χρονιά υπάρχουν δυο νέοι χορηγοί, το τεχνικό γραφείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και το τεχνικό γραφείο ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ.

    Επίσης ανέφερε ότι έχουν εκδοθεί ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ που κοστίζουν 10 Ευρώ και θα πρέπει όλοι οι Ευπαλιώτες να προμηθευτούν για να στηρίξουν τον Απόλλωνα και τα νέα παιδιά που μένουν στο χωριό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...