Νίκησε την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου ο Α.Ο. Χάλκειας. Βίντεο -ρεπορταζ.

Την νίκη με 3-2 πήρε ο Α.Ο. Χάλκειας απέναντι στην Α.Ε. Αγίου Δημητρίου σε ένα παιχνίδι όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν  στο σκορ κρατώντας το προβάδισμα για ένα ολόκληρο ημίχρονο με γκολ του Κατσαβοχρήστου. Στην επανάληψη η ομάδα της Χάλκειας ήταν καταιγιστική και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προηγηθεί με 3-1 .Στο 52’ με γκολ του Αδραχτά ήρθε το παιχνίδι στα ίσια , στο 53’ με αυτογκόλ του Καλοκαίρη θα γίνει το 2-1 και στο 60’ ο Αδραχτάς θα κάνει το 3-1. Λίγο αργότερα στο 63΄  ‘υστερα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος απομάκρυνση της μπάλας θα μειώσουν σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο.Χάλκειας : Ανδρεόπουλος(46’ Χασαπογιάννης), Δαδάνης(52’Μαστραπάς), Μυλωνάς Αθ., Μυλωνάς Χρ., Κάκκος Δ., Ντούμας, Ανδριτσόπουλος(76’ Νασόπουλος), Αλμπάνης, Αδραχτάς, Γιαβρούτας, Ψυχογιός.

A.E. Aγίου Δημητρίου:Φρούτζος, Πανταζή, Μπαμπάτσικος(55’ Κουτρομάνος), Καλοκαίρης, Στεφανόπουλος, Βέρμπης(66’ Κυτούγιας) , Μπουλιέρης, Καράλης, Αριστόπουλος, Κατσαβοχρήστος, Κωστακιώτης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...