Νίκησε τον Λυγιά, μονός στην κορυφή ο Αλικυρναϊκός!

Νίκη με σκορ 1-0 για τον Αλικυρναϊκό το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του ΑΟ Λυγιά στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, με την ομάδα του Αγίου Θωμά σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΟ Χάλκειας με την Παλαιοπαναγιά να σκαρφαλώνει μόνη στην πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην Α΄ κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Καλό και δυνατό παιχνίδι και από της δυο ομάδες, με του γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στα πρώτα 15΄ λεπτά του παιχνίδια, και τους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν εν συνεχεία το παιχνίδι.

Στο 31΄ σε ανατροπή του Γαβρίνα στην περιοχή η ομάδα του Αγίου Θωμά θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γρήγορης Ζέρβας με σουτ στην απέναντι γωνία του Ασημακόπουλου θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λυγιά θα είναι αυτή που θα μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα στο 52΄σε σουτ του Δημητρόπουλου το όποιο θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι να χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Η ευκαιρία αυτή θα αφυπνίσει τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να ισορροπήσουν το παιχνίδι και τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με την νίκη αυτή όπως γράψαμε και παραπάνω και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρωτοπόρου μέχρι σήμερα ΑΟ Χάλκειας η ομάδα του Αλικυρναϊκού σκαρφαλώνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πινάκα με 44 βαθμούς, με την ομάδα της Χάλκειας να ακολουθεί με 43 βαθμούς.

Την 22ης και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στο γήπεδο του Αντιρρίου, με την ομάδα του Αγίου Θωμά να έχει το πλεονεκτικά καθώς εκτός από νίκη και με ισοπαλία θα στεφθεί πρωταθλήτρια στον Α΄ όμιλο και θα πάρει το απευθείας εισιτήριο στην Α΄ κατηγορία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

6΄σουτ του Γαβρίνα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

15΄μπαλιά του Γιώργου Τριφιάτη με αποδέκτη τον Γαβρίνα, το σουτ του τελευταίου θα περάσει λίγο άουτ.

18΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Λυγιά με τον Κατσικα να βρίσκει στον κενό χώρο τον Γεωργακόπουλο που θα προλάβει την έξοδο του Γκασούκα και θα κάνει το σουτ, το όποιο θα περάσει άουτ.

31΄ΓΚΟΛ, ανατροπή μέσα στην περιοχή του Γαβρίνα και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζέρβα και θα κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

52΄δοκάρι για του φιλοξενούμενους σε σουτ του Δημητρόπουλου με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

53΄ο Γιώργος Τριφιάτης θα βρει ωραία τον Γαβρίνα που θα κάνει το σουτ, με τον Ασημακόπουλο να μαζεύει τη μπάλα.

57΄εκτελεση φάουλ στην περιοχή του Γιώργου Τριφιάτη, κεφαλιά του Γαβρίνα, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

64΄αδυναμο σουτ από πλάγια θέση του Ζέρβα, θα μαζέψει χωρίς δυσκολία ο Ασημακόπουλος.

68΄σουτ του Κουφού, θα απομακρύνει τον κίνδυνο με τα πόδια ο Ασημακόπουλος.

79΄σέντρα του Αποστολόπουλου, κεφαλιά Κοτσέτσου άουτ.

82΄σουτ του Γαβρίνα από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

94΄γρηγορη αντεπίθεση από τον Αλικυρναϊκό, με τον Γαβρίνα να βγαίνει απέναντι από τον Ασημακόπουλο, το σουτ όμως που θα κάνει θα περάσει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Τριανταφύλλου και Καλυβόπουλος.

Αλικυρναϊκος: (Δημήτρης Ξηρός) Γκασούκας, Κοκκόρης, Τριφιάτης Σ., Ζέρβας, Ντρούκας, Σκαρλάτος, Κουφός (91΄Μάκα), Δάλλας (81΄Παπανικολάου), Γαβρίνας, Τριφιάτης Γ. (72΄Τσαλαφούτας), Μάνθος (90΄Κέσκος).

ΑΟ Λυγιάς: (Φώτης Δημητρόπουλος) Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος (88΄ ΝικολόπουλοςΙ.), Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Θωμόπουλος (49΄λ.τ Κουτσαυτίκης), Γεωργακόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημητρόπουλος, Κατσικας, Κοτσέτσος, Σκανιάς.

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...