Νίκη για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος

Νίκη για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος

Το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα καλείται να συνεχίσει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα οι Περιστεριώτες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό επικράτησαν σε βάρος του Πλατανιά, του Λεβαδειακού και της Κέρκυρας, αποδίδοντας κατά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι σήμερα θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν πολύ κοντά σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη γεύση της νίκης από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν και κέρδισαν με σκορ 4-3 τον ΠΑΣ Γιάννινα, και ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Κάναντι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν με ενδεχόμενη υποτροπή. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μάντσον, όμως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Σάκιτς. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Απόλλων, θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Χουάρες άλλα και τους Μπιτζιμίν, Βαλλιάνο, Μπαμπιάρζ, Μάατσι που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316605-Nike-gia-diaphoretikoys-logoys-psachnoyn-Apollon-Smyrnes-kai-Atrometos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...