Νίκη για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου το ντέρμπι με τον Τρίκαρδο Κατοχής

Την νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η Ακαδημία Ευηνοχωρίου που για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγοριάς υποδέχθηκε την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής.

Μέτριο παιχνίδι στα πρώτα 45΄του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας έχοντας και δοκάρι στο 11΄ σε σουτ του Γρηγόρη Κωνσταντάρα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν πιο ορθολογικά να γίνουν απειλητικοί, χωρίς όμως κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο 73΄ο Κώστας Πανόπουλος που πριν 4΄ειχε περάσει στον αγώνα με σέντρα σουτ από πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστία του Κούσουλα ανοίγοντας στο σκορ στο παιχνίδι 1-0.

Το γκολ θα αφυπνίσει και άλλο τους φιλοξενούμενους που βγουν μπροστά ώστε να σημειώσουν ένα τέρμα χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν σε αυτό,  έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στο 84΄σε κεφάλια του Κουκουρδέλη με τον Τσακανίκα να λέει με εντυπωσιακή απόκρουση όχι.

Στο 88΄οι αριθμητικές ισορροπίες θα αλλάξουν όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Λιατσος θα ανατρέψει τον Σούλα, με τον ρέφερι να του δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα:

11΄πρωτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για λογαριασμό των γηπεδούχων, κάθετη πάσα του Χρήστου Γερατσιάν στην περιοχή, με πλάτη προς το τέρμα ο Γρηγόρης Κωνσταντάρας θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

12΄γυριστό σουτ και πάλι από τον Γρηγόρη Κωνσταντάρα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

43΄σουτ έξω από την περιοχή του Κώστα Βαλτογιάννη, με τον Τσακανίκα να πέφτει στην γωνία του και με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.

45΄σουτ πάνω στην κίνηση από τον Γεωργίου άουτ.

57΄πτώση στην περιοχή του Σούλα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, με τον ρέφερι του αγώνα να βγάζει την κίτρινη κάρτα και να παρατηρεί τον παίκτη της Ακαδημίας για θέατρο.

63΄σουτ του Διαμαντόπουλου από πλάγια θέση, ασταθής απόκρουση του Κούσουλα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα.

73΄γκολ, σέντρα σουτ από πλάγια και δεξιά του Κώστα Πανόπουλου που πριν τέσσερα λεπτά έχει περάσει στο παιχνίδι, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντίδραση Κούσουλα.

75΄σέντρα από δεξιά του Γούργαρη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Κουμπαρούλη με την μπάλα να παίρνει παράλληλη τροχιά με εστία, στην πτώση του ο παίκτης του Τρίκαρδου θα προσκρούσει πάνω στο κάθετο δοκάρι και θα τραυματιστεί, ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι.

78΄σουτ  του Γεωργίου, με τον Κούσουλα να μαζεύει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

84΄σέντρα από δεξιά για τον Τρίκαρδο, κεφαλιά του Κουκουρδέλη, εντυπωσιακή απόκρουση του Τσακανίκα που θα κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

85΄κοντρα επίθεση για την Ακαδημία με τον Πανόπουλο, από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Κούσουλα.

87΄μια ακόμα γρήγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Σούλα αυτή την φορά να ανατρέπεται έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Λιατσο, με τον ρέφερι του αγώνα να βγάζει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο παίκτη του Τρίκαρδου, με δέκα οι φιλοξενούμενοι.

88΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου με την μπάλα να περνάει άουτ.

94΄εκτέση κόρνερ του Γούργαρη, ο Κώστας Βαλτογιάννης θα τσιμπήσει την μπάλα με το τακουνάκι, και αυτή να καταλήξει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Αντωνόπουλος και Δημονίτσας.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: (Γιάννης Γουλής) Τσακανίκας, Γερατσιάν Γ., Γερατσιάν Χ.(74΄Φλωρόπουλος), Μαργαρίτης, Κωνσταντάρας Δ., Ντζελέπης, Σούλα, Γεωργίου, Διαμαντόπουλος (69΄Πανόπουλος Κ.,),  Κωνσταντάρας Γ.(81΄Μόκκας), Παλιάτσας.

Τρίκαρδος Κατοχής: (Άρης Μεταξούλης) Κούσουλας Ε., Κοντοπάνος (84΄Λιάτσος), Βαλτογιάννης Σ., Ντερές, Κούσουλας Ν., Βαλτογιάννης Κ., Μουρκογιάννης (46΄Κουμπαρούλης), Κούσουλας Γ., Ράπτης (50΄Φορτσεράς), Γούργαρης, Κουκουρδέλης.

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...