Νίκη με “εκτελεστή” Λακαζέτ η Άρσεναλ

Νίκη με “εκτελεστή” Λακαζέτ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έψαχνε τη νίκη μετά από την απώλεια βαθμών απέναντι στην Τσέλσι και μπορεί η Γουέστ Μπρομ του Τόνι Πιούλις να μην προσφερόταν για εύκολο βράδυ, Αλέξις Σάντσες και Αλεκσάντρ Λακαζέτ φρόντισαν γι’ αυτό. Ο Χιλιανός εκτελούσε επικίνδυνα φάουλ και δημιουργούσε φάσεις, ο Γάλλος έβαζε τα γκολ και οι “κανονιέρηδες” νίκησαν με 2-0, στο τελευταίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 20′ με ριμπάουντ του Λακαζέτ σε φάουλ του Σάντσες κι ενώ το 1ο ημίχρονο περιελάμβανε δοκάρια και για τις δύο ομάδες, καθώς και δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ανώτεροι, έφτασαν σε δεύτερο γκολ με πέναλτι του Λακαζέτ και δεν απειλήθηκαν ξανά.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ελνενί, Τζάκα, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (90+4′ Μέιτλαντ Νάιλς), Σάντσες (83′ Εζίλ), Λακαζέτ (82′ Ζιρού)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Νίομ (74′ Φίλιπς), Έβανς, Ντόσον, Γκιμπς, Κριχόβιακ, Λίβερμορ (63′ Μόρισον), Χεγκάζι, Μπάρι, Ροντρίγκες, Ρόμπσον-Κάνου (64′ Ροντόν)

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302832-Nike-me-ekteleste-Lakazet-e-Arsenal ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...