Νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της ‘Α ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Αίαντα Άρτας με σκορ 46-58. Οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήραν εύκολα τους 2 βαθμούς της νίκης. Αρκετά ανανεωμένο παρουσιάστηκε το φετινό roster του ΠΑΣ με πολλές νέες προσθήκες και επιστροφές παικτών, που σε συνδυασμό με την παραμονή έμπειρων αθλητών συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ξεκάθαρους στόχους πρωταθλητισμού.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου ο Αμπλάς με 11 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπίρμπας με 10. Από τους γηπεδούχους ο Παπαμιχαήλ σημείωσε 17 πόντους.
Αίας Άρτας (Σακκάς): Γάκης 14(3), Φορτωτήρας, Σμυρής 2, Ζαγαλίκης 4, Παπαμιχαήλ 17, Ζαβρεδινός, Τσαμπάς 4, Ρόβας, Τσιμούρας 2, Γκολομάζος 3, Ζήκος.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κατσίκας, Φρέγκου 2, Αλεξανδρής 9(1), Αμπλάς 11, Κόκλας 4, Χαντζής, Κακούσης 9(2), Γιαννάκης, Αδαμόπουλος 4, Βουρλούμης 3(1), Σίσκος 6, Μπίρμπας 10(2).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...