Νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο για το ΠΑΣ Ναυπάκτου. Ρεπορτάζ.

ΑΙΤΩΛΙΚΟ- ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 53-54

Μεγάλο παιχνίδι στο κλειστό του Μεσολογγίου με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου να καταφέρνει να παίρνει την νίκη από το Αιτωλικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με μια εύστοχη βολή του Ζησιμόπουλου.  Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 15-24 με την λήξη της πρώτης περιόδου χάρη στην πιεστική τους άμυνα και τους αιφνιδιασμούς που έβγαλαν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες έσπασαν τα καλάθια παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά με την λήξη το ημιχρόνου 24-33. Η ομάδα του Αιτωλικού αντεπιτέθηκε με έναρξη της τρίτης περιόδου. Ο Γεωργούλας σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του με την συμπαράσταση του Γρατσινόπουλου  οι γηπεδούχοι μείωσαν στους τρείς πόντους 40-43.Στη Τέταρτη περίοδο η ομάδα της Ναυπάκτου χάριν στη ευστοχία από την γραμμή των 6,75 των  Γκρέκα  και Αδαμόπουλου  διατηρούσε  το προβάδισμα στο σκόρ.  Με το σκορ στο 53-53 και ενώ απομένουν 4” για την λήξη ο Ζησιμόπουλος σε μια προσωπική του ενέργεια κερδίζει φάουλ και μια εύστοχη βολή  διαμορφώνει το τελικό 53-54.    Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ο Γκρέκας με 17 πόντους ενώ από το Αιτωλικό Γεωργούλας με 19 και 2 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: Α:15-24 Β:9-9 Γ:16-10 Δ:13-11

Αιτωλικό(Φαράντος): Τουσίνι, Κοτσόργιος 4, Κουφός, Γρατσινόπουλος 14, Μπανάρας 12, Σακκάς, Γεωργούλας 19(2), Κοργιαλός 4

ΠΑΣ Ναυπάκτου(Σταθάτος): Τζουμάνης, Αμπλάς 8, Δούρος 2, Χουλιάρας 6, Θεοδώρου, Χαντζής, Ζησιμόπουλος 8(1), Γκρέκας 17(3), Βλαχογιάννης 2, Αλεξανδρής, Τσιφτιλής, Αδαμόπουλος 11(1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...