Ναζλίδης: «Παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη»

Ναζλίδης: «Παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, την πορεία της ΑΕΛ, το μέλλον του, ενώ χαρακτήρισε ως παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας επιθετικός:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είχε τις δυσκολίες του, ήταν ανταγωνιστικό μέχρι ένα σημείο, όμως έγιναν κάποια πράγματα που αμαύρωσαν την εικόνα του».

Για το ότι η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα: «Σε όλο το πρωτάθλημα έδειξε μια πιο σταθερή εικόνα. Έγιναν πολλά, αλλά αν δεις καθαρά τα πράγματα νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Για την πορεία της ΑΕΛ: «Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα, είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να φτάσουμε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου».

Αν ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του: «Πάντα θέλω το καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω και περισσότερα, αλλά αν το δεις αντικειμενικά τα πράγματα πήγαν καλά, αυτό αποδείχθηκε και από το χειροκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το αν είναι ελεύθερος από τη Λάρισα: «Είμαι ελεύθερος, κάνω ακόμη προπονήσεις με τη Λάρισα, αλλά είμαι έτοιμος να ψάξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Υπάρχουν συζητήσεις. Δεν έκρυψα ποτέ τα αισθήματά μου για τον Άρη. Με τον κύριο Καρυπίδη έχω μια πολύ καλή σχέση. Πιστεύω να πάνε όλα καλά, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη».

Για την επιστροφή του Άρη στη Super League: «Εννοείται ότι ο Άρης ανέβηκε δίκαια και πρέπει να είναι στη Super League. Αυτό το λένε ακόμα, όταν γίνεται ένα κακό όμως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου».

Πώς θα έβλεπε την προοπτική να παίξει με την φανέλα του Άρη: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Παιδικό μου όνειρο ήταν να παίξω στον Άρη, αυτό το πράγμα μου είχε πει ο πατέρας μου όταν με πρωτοπήγε στο γήπεδο και μου έχει μείνει στο μυαλό».

Για τα όσα του καταλογίστηκαν για τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι ενάντια στον Άρη ως παίκτης του Πλατανιά: «Μέσα στο παιχνίδι παθιάζομαι σε όποια ομάδα και αν είμαι. Ήταν από τα πρώτα μου βήματα στην Α’ Εθνική, από τα πρώτα μου γκολ, αυτό το πράγμα θα γινόταν όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Τι ήθελα; Να κάνω κακό στον Άρη; Αν είναι δυνατόν…»

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Άρης: «Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και ο κόσμος του έχει απαιτήσεις. Για εμένα, όμως ο Άρης πρέπει να βάλει τις βάσεις. Δεν μπορεί από την μια μέρα στην άλλη να κάνει θαύματα, θα πρέπει να πάει βήμα-βήμα και να κάνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικεί τα πάντα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/330991-Nazlides-Paidiko-moy-oneiro-na-agonisto-me-te-phanela-toy-Are ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...