Ναύπακτος: Ίχνος συνεννόησης και σύγκλησης από τους επαγγελματίες για τις παραλίες.

-Άλλο καθεστώς κλεισίματος της παραλίας,επιζητούν οι επαγγελματίες του Γριμπόβου για την καλοκαιρινή περίοδο και άλλο οι επαγγελματίες της παραλίας Ψανής.

Οι μεν του Γριμπόβου στη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ξενία με το δ.σ.του δημοτικού λιμενικού ταμείου υποστήριξαν την άποψη ότι η παραλία τους πρέπει να κλείσει το δίμηνο Ιουλίος-Αύγουστος,οι δε επαγγελματίες της Ψανής (καφε-στιάτορες) πρότειναν η παραλία να είναι ανοιχτή για τα οχήματα από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ,όταν και θα κλείνει κατά την ίδια χρονική περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος).

Αυτή η πρόταση όμως δεν βρήκε σύμφωνους τους ξενοδόχους της Ψανής οι οποίοι έφεραν αντιρρήσεις.

Αυτό που μένει πλέον είναι το θέμα να έρθει τελικά για συζήτηση στο δ.σ. του δημοτικού λιμενικού ταμείου,σε επόμενη συνεδρίασή του.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ.ΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ.ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ 20-25 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;

  2. Είμαι και εγώ επαγγελματίας της Ψανής με εστιατόριο άλλα τάσσομαι υπέρ τις πρότασης των ξενοδόχων. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ανακρίβειες στον κόσμο που διαβάζει τα τοπικά μέσα Δεν είναι λοιπόν όλοι οι (καφεπόλες-εστιάτορες ) είναι το μεγαλύτερο ποσοστό .
    Τέλος να πω ότι συμφωνώ με τον ΝΕΜΕΣΙΣ ότι πρεπει να ρωτηθούν και οι κάτοικοι αυτού χωριού που μόνο “ΠΟΛΗ” δεν είναι με αυτά που γίνονται , γιατί από αυτούς βγάζουμε λεφτά .

  3. Βλέπουμε την Δημοτική Αρχή να βάζει σε δεύτερη μοίρα την γνώμη του κόσμου. Συμφωνώ απόλυτα με τον Νέμεσις αλλά και με τον κύριο κορελη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πεζόδρομοι δίνουν ανάπτυξη. Όχι ο δρόμος. Παγκόσμιος οι πιο γνωστοί και ακριβοί δρόμοι είναι αυτοί που είναι σε πεζόδρομους. Δεν χρειάζεται να πας στο εξωτερικό να το δεις. Ας πάνε η μερίδα αυτή των τσιφλικαδων “επιχειρηματιων” στην Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα στο κέντρο του Μεσολογγίου κλπ. Για εμένα όλο τον χρόνο πρέπει να είναι κλειστοί οι δρόμοι. Αλλά βλέπεις θέλουν να παρκάρουν τα αφεντικά τα αμάξια τους.

  4. Η νέα δημοτική αρχή βγήκε με την ψήφο των κατοίκων αυτής της πόλης και όχι μόνο με την στήριξη κάποιων επαγγελματιών της Ψανής.Οφείλει επομένως να ακούσει τους κατοίκους και όχι τους μερικούς μαγαζάτορες.Εκτός και αν έχει προεκλογικές δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...