Ναύπακτος: Επίσκεψη Ιεροθέου στα νέα κτίρια της Αλκυόνης (Φωτο-Βίντεο)

Tην επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιεροθέου δέχθηκαν σήμερα οι άνθρωποι και τα παιδιά του συλλόγου Αλκυόνη,στις νέες τους εγκαταστάσεις στην Βομβοκού Ναυπακτίας.

Ο κ. Ιερόθεος είναι ο πρώτος πολίτης που επισκέπτεται τη στέγη της Αλκυόνης η οποία βρίσκεται στις νέες της εγκαταστάσεις εδώ και δύο εβδομάδες.Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους,στα υπνοδωμάτια των παιδιών,στους χώρους αναψυχής,ενώ στο καθιστικό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τα ίδια τα παιδιά,όσο και με τα μέλη του δ.σ.της Αλκυόνης και να ενημερωθεί για το πρόγραμμα που ακολουθείται,τον τρόπο λειτουργίας και δομής της στέγης,τις συνθήκες διαβίωσης,τους τρόπους ψυχαγωγίας των παιδιών κλπ.

Η ικανοποίηση του κ. Ιεροθέου ήταν εμφανής για τα όσα αντίκρυζε έπειτα μετά από 4.5 χρόνια που είχε επισκεφθεί και πάλι το χώρο για την τελετή θεμελίωσης του έργου,ωστόσο ακόμη περισσότερη ήταν η χαρά των ίδιων των παιδιών για την παρουσία του, οποίος υποσχέθηκε ότι είναι κάτι που θα επαναλάβει και στο μέλλον.

Αναμφίβολα,οι ατέλειωτεςκαι επίμονες προσπάθειες τόσο της προέδρου κ.Παναγοπούλου.,όσο και των μελών του δ.σ.της Αλκυόνης,αλλά και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα και ένα όνειρο ζωής για τους ανθρώπους του εθελοντισμού της δομής αυτής,να παίρνει σάρκα και οστά,αποδεικνύοντας στην πράξη,ότι με συστηματική δουλειά και πίστη στο όνειρο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...