Ναύπακτος :Επιμορφωτικό Σεμινάριο των  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο Παπαχαραλάμπειο

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

της Επιτροπής Διοίκησης του

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

    Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 17-9-2018  το 36ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η πόλη μας είχε από καιρό επιλεγεί για το ανωτέρω Σεμινάριο  του Σταδίου μας επί πέντε ημέρες φιλοξένησε Θεωρητικά μαθήματα και Αγωνιστικά Τεστ Τριακοσίων Πενήντα Διαιτητών από όλη τη χώρα και όλων των Εθνικών Κατηγοριών (Α1-Α2-Β’-Γ΄).

    Στους συμμετέχοντες κορυφαίους Διαιτητές και Καθηγητές του Αθλήματος, προσφέραμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα αυτοί να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, δηλώνοντας ότι η Ναύπακτος και το ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ Στάδιο θα είναι πρώτη τους επιλογή και για του χρόνου.

    Μάλιστα σε σύσκεψη των διοικήσεων τόσο της Ομοσπονδίας Διαιτητών όσο και αυτής του Σταδίου, υπήρξαν σκέψεις όπως το επόμενο σεμινάριο αποκτήσει παράλληλα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα,  με τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων της περιοχής μας.

    Με τη φιλοξενία αυτή ολοκληρώθηκαν για φέτος οι Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις των ‘’ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΩΝ 2018’’.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνεχείς εργασίες και τα νέα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεών μας εντός του καλοκαιριού, είχαν σαν αποτέλεσμα τον περιορισμένο χαρακτήρα των εκδηλώσεων αυτών για το 2018.

Στόχος μας είναι με ολοκληρωμένο το έργο του Ταρτάν Στίβου (έργο το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία Δημοπράτησης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) το επόμενο καλοκαίρι , οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Μεγάλο Ευεργέτη μας να γίνουν σε ένα εντελώς ανανεωμένο περιβάλλον όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο Εθνικό αθλητικό Κέντρο.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...