Νεκρός ο πατέρας του βρέφους, σώθηκε το μωρό .Η κατάσταση των τραυματιών. Νεότερα.Φωτο-Βίντεο

Νεότερα

Νεκρός ανασύρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες  ο πατέρας του βρέφους με καταγωγή από  την  Καρδίτσα. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε η σύζυγος του δεν διατρέχει κίνδυνο και έχει τραυματιστεί στο χέρι της και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, ενώ το παιδί ηλικίας δύο ετών περίπου  μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών χωρίς να διατρέχει κίνδυνο , περισσότερο προληπτικά .Τραυματίστηκαν επίσης ακόμη δύο άτομα χωρίς να  διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους  και είναι αυτά που επέβαιναν στο τζιπ.Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγονται από την περιοχή του Ευπαλίου. Ο οδηγός του φορτηγού από την Κόρινθια δεν τραυματίστηκε.  Στον απεγκλωβισμό συμμετείχαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου με δέκα άνδρες , ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ναυπάκτου και άνδρες της τροχαίας Ναυπάκτου .

Νέο

Ένας 38χρόνος ανασύρθηκε νεκρός και τέσσερις ελαφρά τραυματίες μεταξύ τους και ένα βρέφος.

Πρώτη ενημέρωση

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη σήραγγα της περιμετρικής στο ύψος του Ξηροπηγάδου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα,ένα τζίπ,ένα ιχ.αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.Από τη σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων υπάρχει ένας νεκρός,3 τραυματίες και ένα επίσης τραυματισμένο βρέφος το οποίο δεν φαίνεται να κινδυνεύει η υγεία του.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και δύναμη της τροχαίας Ναυπάκτου προκειμένου να ανακατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων αφού η περιμετρική παραμένει κλειστή

Να σημειωθεί ότι η σήραγγα του Ξηροπηγάδου στην περιμετρική είναι διπλής κατεύθυνσης

Σε λίγο περισσότερα…….

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...