Ναύπακτος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός αθλητικού ψαρέματος με καλάμι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός αθλητικού ψαρέματος με καλάμι από την ακτή (casting) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδίκησουν μέρος από τα Επαθλα.

Το σημαντικότερο όλων ήταν ότι οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι ήταν (νέοι χομπίστες) μικρά παιδιά που με ενθουσιασμό και πάθος συμμετείχαν στον αγώνα.

Σημαντικό στην όλοι διαδικασία ήταν ότι για να έρθουν όλα αυτά τα παιδιά και να ασχοληθούν με το χόμπι του ψαρέματος κινητοποιήθηκαν οι γονείς, θείοι, παππούδες, οι οποίοι πιθανών άφησαν άλλες ασχολίες και αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να δουν τα παιδιά, τα  εγγόνια τους να συμμετέχουν δίνοντας τους χαρά και μια νέα υγείης ασχολία ένα νέο χόμπι, σε όλους αυτούς αξίζει ένα τεράστιο μπράβο.

Εκ μέρους της Α.Μ.Κ.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν των διαγωνισμό την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Ενότητα Αιτ/νιας,διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής, τμήμα αλιείας, το Λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας, το Λιμενικό Σώμα Ναυπάκτου, το Δήμο Ναυπακτίας για την στήριξη της διοργάνωσης, τους χορηγούς μας, των μεγάλο χορηγό μας lucky fishing για τα Έπαθλα,τους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδα εμπρός, nafpaktia news, studio nafpaktos, τους εθελοντές, και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Dr Σιαμαντά Γεώργιο που από την πρώτη στιγμή στήριξε ένθερμα την όλη δράση.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...