Ναύπακτος: Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας  του Φωτογραφικού Κύκλου

Έκθεση Φωτογραφίας  του Φωτογραφικού Κύκλου

«Νέα Μικρή Σειρά»

 

 Τα μέλη του Φωτογραφικού Κύκλου είχαν πάντοτε την έκδοση φωτογραφικών βιβλίων και λευκωμάτων ανάμεσα στους πρώτους στόχους . Τα τέσσερις χιλιάδες βιβλία της φωτογραφικής βιβλιοθήκης , από τα οποία έμαθαν  και αγάπησαν τη φωτογραφία και τα οποία δωρίσαν στο Μουσείο Μπενάκη, μαζί με τους σχεδόν εκατό τίτλους που εκδώσανε οι ίδιοι αποτελούν την τρανή απόδειξη της αγάπης τους για τα βιβλία.

Χωρίς να υποτιμούν την αξία του διαδικτύου και τη σημασία των εκθέσεων ως προς την προβολή της φωτογραφίας, διατηρούν πάντα τον σεβασμό  απέναντι στα φωτογραφικά βιβλία θεωρώντας ότι αποτελούν ακόμα και σήμερα το ιδανικό μέσο για τη φιλοξενία και τη διάδοση των φωτογραφιών .

Πριν από δεκαοχτώ χρόνια εκδώσανε τη «Μικρή Σειρά» που περιλάμβανε τριάντα τέσσερα πολύ μικρά λευκώματα, μονογραφίες ισάριθμων φωτογράφων-μελών του «Κύκλου». Σήμερα επιχειρούν, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, να επαναλάβουν το πείραμα με μία νέα σειρά μονογραφιών, την οποία, ονομάσαν «Νέα Μικρή Σειρά».Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Γκαλερί  ART Lepanto (Νότη Μπότσαρη 4, Λιμάνι Ναυπάκτου) στη Ναύπακτο παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλου και του διευθυντή της Παπαχαραλάμπειου βιβλιοθήκης κ. Χαλάτση.

Αναλυτικά για την έκθεση

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Παναγιώτης Ανδριώτης, Γιώργος Βογιατζάκης, Βασίλης Βούκλιζας, Αλέκος Θεοφανίδης, Νανά Καραμαγκιώλη, Μυρτώ Κατραμάδου, Παύλος Κούρκαφας, Νίκος Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Λεβεντόπουλος, Αλεξία Λιακουνάκου, Ανθή Μάρα, Παναγιώτης Μαρκολέφας, Ανδρέας Μαυροειδής, Μαρία Μπανούτα, Αθηνά Παπαδάτου, Λίζη Πιστολά, Πλάτων Ριβέλλης, Γεράσιμος Τσέπας.

Επιμέλεια Έκθεσης : Βασίλης Βούκλιζας , Χρήστος Κοψαχείλης

Εγκαίνια Έκθεσης:  Σάββατο 09/09/2017, 21:00

Διάρκεια Έκθεσης : 09/09/2017- 20/09/2017

Ώρες λειτουργίας:  Καθημερινά  20:00 – 23:00



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...