Νεαρός σφήνωσε σε βόθρο προσπαθώντας να σώσει ένα… κινητό τηλέφωνο

Επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό ενός νεαρού πραγματοποίησαν Νορβηγοί πυροσβέστες.

Όπως προέκυψε, ο νεαρός σφήνωσε μέσα στην τουαλέτα στην προσπάθειά του να διασώσει το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του.

Στο Ντράμεν, κοντά στο Όσλο, ο παράτολμος Κάτο Μπέρνστεν Λάρσεν, 20 ετών, σκέφτηκε να μπει στο άνοιγμα του βόθρου, η είσοδος του οποίου είναι μεγαλύτερη από εκείνη της λεκάνης της τουαλέτας. Για καλή του τύχη, πέρασε πρώτα τα πόδια του από την τρύπα.

«Προσπάθησα πρώτα να πιάσω το κινητό με ένα ξύλο, αλλά δεν έγινε τίποτα. Τότε, πήδηξα μέσα», αφηγήθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα VG. «Έμεινα εκεί καμιά ώρα, ήμουν πανικόβλητος» συνέχισε, εξηγώντας ότι ένιωθε τα πόδια «ζώων» στο σώμα του.

Νιώθωντας αηδία και ναυτία, προσπάθησε να βγει από τον βόθρο, αλλά μάταια: είχε σφηνώσει στην τρύπα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, κάλεσε σε βοήθεια την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Αποδείχθηκε σχετικά εύκολη για εμάς αυτή η αποστολή. Στείλαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με ένα αλυσοπρίονο και κόψαμε το μπροστινό μέρος της τουαλέτας», εξήγησε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Τίνα Μπροκ. Παραδέχτηκε πάντως ότι ήταν η πρώτη φορά που η υπηρεσία αντιμετώπισε τέτοιο περιστατικό. Ο βόθρος, που εκκενώνεται μία φορά τον χρόνο, «ήταν αρκετά γεμάτος», πρόσθεσε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...