Νταβίντ Σίλβα: «Θα διατηρήσουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως με τον Λοπετέγκι»

Νταβίντ Σίλβα: «Θα διατηρήσουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως με τον Λοπετέγκι»

Ο Νταβίντ Σίλβα επεσήμανε πως η Εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν θα αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της που είχε κάτω από τις προπονητικές οδηγίες του Χουλέν Λοπετέγκι, ενώ επιπλέον αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί άμεσα από τους «Φούριας Ρόχας».

«Η Ισπανία δε θα αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της ακόμη και κάτω υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή», ανέφερε αρχικά ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού από το 2008 και δε θα το κάνουμε τώρα. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ακόμη κι αν άλλαξαν οι παίκτες και οι προπονητές».

Παράλληλα, ο Νταβίντ Σίλβα αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα, δηλώνοντας πως δεν σχεδιάζει να φύγει σύντομα από αυτήν:

«Όσο περισσότερο καιρό μπορώ να συνεχίζω να παίζω σε αυτό το επίπεδο, τότε θα το κάνω. Είμαι αρκετά καλός, για να εξακολουθώ να παίζω στην ομάδα. Επειδή, λοιπόν, ξέρω τον εαυτό μου, όταν αυτό αλλάξει, τότε θα αλλάξει και η απόφαση. Οι εμπειρίες σε κάνουν καλύτερο παίκτη κι όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις τόσα περισσότερα μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος.»

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/335093-Ntabint-Silba-THa-diateresoyme-to-idio-styl-paichnidioy-opos-me-ton-Lopetegki ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...