Ντυμένος… Πίκατσου ο άνδρας που εισέβαλε στον Λευκό Οίκο

Ντυμένος… Πίκατσου ο άνδρας που εισέβαλε στον Λευκό Οίκο

Πριν τη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ

Αντιμέτωποι με το… ηλεκτροφόρο Πόκεμον, τον διάσημο Πίκατσου, βρέθηκαν οι άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου την Τρίτη!

Ένας άνδρας ντυμένος με στολή του γνωστού κινουμένου σχεδίου, επιχείρησε να παραβιάσει τον φράχτη του Λευκού Οίκου και να πηδήξει από πάνω, εισβάλλοντας στον χώρο της κατοικίας του Αμερικανού προέδρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας γενικό συναγερμό στην ασφάλεια του καλύτερα φυλασσόμενου κτιρίου στον κόσμο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δρόμοι αποκλείστηκαν, ελεύθεροι σκοπευτές εμφανίστηκαν στις σκεπές των κτιρίων και εκκενώθηκε ο χώρος που βρισκόταν κοντά στο σημείο της εισβολής.

Ο δράστης, ονόματι Κέρτις Κομπς, κάτοικος του Σόμερσετ, συνελήφθη αμέσως από τους άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι απλώς… ήθελε να γίνει διάσημος, κάτι που -κατά μία έννοια- το κατάφερε. Υποστήριξε μάλιστα, ότι σκοπός του ήταν να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του την όλη επιχείρηση και να την ανεβάσει στο Youtube!

Ο… Πίκατσου πάντως κατάφερε να πηδήξει έναν φράχτη και να πατήσει στο έδαφος του Λευκού Οίκου, πριν συλληφθεί από τους άνδρες του FBI.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/306200-Ntymenos-Pikatsoy-o-andras-poy-eisebale-ston-Leyko-Oiko ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...